Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Presedintele Iohannis: Întreg sistemul este de partea CSM

kLAUS iOHANNIS
Președintele Klaus Iohannis a participat, miercuri, la şedinţa CSM pe tema modificărilor din legislația penală

Preşedintele a declarat după şedinţă este mulţumit pentru că am văzut că există solidaritate între membri CSM. Întreg sistemul este de partea CSM. Justiţia este independentă în România. Magistraţii sunt indignaţi de felul în care Guvernul a tratat aceasta chestiune.
Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență, noaptea, fără ca acest act normativ să fi fost pe ordinea de zi a Guvernului, fără avizul CSM. Pot să spun că am aflat opinia membrilor CSM și pot să v-o spun din punctul meu de vedere. Doamna președintă a CSM este hotărâtă să sesizeze CCR pentru un conflict între instituții. De asemenea, am constatat în cursul discuțiilor că toți membrii CSM sunt solidari cu președinta CSM. În consecință, vor discuta în continuare asupra acestor detalii și la final, cu sigurață, se va face cunoscut punctul de vedere, dar eu plec mulțumit de aici, pentru că am putut să constat, în primul rând, o solidaritate în interiorul CSM, o solidaritate cu președinta CSM și din discuțiile cu membrii CSM am putut să aflu că practic întreg sistemul este de partea CSM. Justiția în România este independentă, iar magistrații sunt indignați de felul în care Guvernul a tratat această chestiune foarte sensibilă, chestiunea modificării Codului Penal și Codului de procedură penală prin OUG noaptea, fără aviz”, a spus Iohannis.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Presedintele Iohannis: Întreg sistemul este de partea CSM”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI