Presedintele Iohannis: Vă doresc să aveti un mandat de succes

klaus iohannis
Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că noul Guvern are promisiuni complicate de îndeplinit și le-a solicitat membrilor Cabinetului Sorin Grindeanu să livreze ceea ce a fost promis în campania electorală.

Din acest moment dumneavoastră sunteți Guvernul României. Aveți o misiune grea, aveți de îndeplinit promisiuni complicate. Trebuie să livrați ceea ce ați promis în campania electorală. Îmi imaginez că după alegeri trebuie să pornim un Guvern. Campania electorală nu este doar un circ mediatic. În campania electorală s-au făcut promisiuni, de asta ați fost votați și asta trebuie să livreze Guvernul. Sper că într-o zi să îmi explicați cum veți face în așa fel încât să vă încadrați într-un deficit bugetar de 3%, să creșteți salariile și să scădeți TVA-ul.
Eu aștept si mulţi aşteaptă să faceti tot ce se poate şi se poate să sprijiniţi o justiţie independentă în România, asta înseamnă întărirea statului de drept, aţi jurat să faceţi tot ce puteţi pentru o democraţie în România, nu se poate face fără o justiţie independentă. Aştept să gestionaţi în mod resposabil finanţele publice.
Pentru noi nu contează doar stabilitatea interna ci și stabilitatea regională. Vreau ca România să fie, așa cum am menționat de multe ori, România puternică, un pol de stabilitate și securitate în regiune. Pentru asta este nevoie să vă implicați cu toții fiecare în domeniul lui.
Vă doresc mult succes pentru România„, a afirmat șeful statului la ceremonia de învestitură a Cabinetului condus de Sorin Grindeanu.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Presedintele Iohannis: Vă doresc să aveti un mandat de succes”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI