Presedintele Klaus Iohannis a fost printre protestatarii de la Piata Universitatii

Iohannis in Piata Universitatii

Preşedinte Klaus Iohannis a ajuns, duminică seară, în Piaţa Universităţii. Iohannis a intrat în mulţime, înconjurat de SPP-işti, pentru a sta de vorbă cu oamenii, dar o parte dintre protestatari a început să huiduie.
Preşedintele şi-a continuat drumul în mulţime preţ de 25 de minute, timp în care a stat de vorbă cu mai mulţi oameni. În paralel, o parte dintre oameni a continuat să strige „Demisia!” şi „Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie!”
După 20 de minute, preşedintele s-a urcat în maşina din coloana oficială şi a plecat.
Oamenii strigă „Vrem 300, nu 600!”, „Nu plecăm!” şi „Colectiv!”
În cele mai puţin de 30 de minute cât a stat în Piaţa Universităţii, oamenii i s-au plâns de clasa politică, de „legile care i-au umilit şi jecmănit”, iar şeful statului a primit şi scrisori cu revendicări de la manifestanţi.
Un alt protestatar i-a spus prşedintelui că vocile din piaţă trebuie auzite, iar o femie l-a întrebat când va mai avea loc o altă întâlnire cu societatea civilă. Iohannis le-a spus protestatarilor că vor mai fi întâlniri cu societatea civilă: „Vor mai fi. Vedem”.
„Curăţenie în partidele politice, să vină oameni noi”, i-a cerut un alt protestatar lui Klaus Iohannis.
Şeful statului nu a vorbit foarte mult cu mulţimea, răspunzând punctual şi sumar la unele întrebări.
„Schimbare se poate face în interiorul partidelor”, le-a spus preşedintele celor care au cerut înnoirea clasei politice.
Protestele în Piaţa Universităţii continuă, pentru a şasea zi consecutiv. Reporterul Antena 3, Berta Popescu, a explicat că oamenii au venit cu drapele, cu pancarte şi cer în continuare schimbarea clasei politice din rădăcini.
„Oamenii au blocat partea carosabilă din Piaţa Universităţii. Au venit cu drapele, pancarte, pe care au scris ce vor. Toţi au aceleaşi cerinţe, oamenii vor schimbări şi au făcut chiar şi câteva revendicări. De exemplu, oamenii spun că partidele ar trebui să fie reprezentate de oameni fără probleme cu justiţia. Aceştia spun că mai vor alegeri anticipate. În plus, toţi sunt de acord că responsabilii pentru tragedia de la Colectiv trebuie să fie pedepsiţi, spun că nu sunt mulţumiţi cu demisia guvernului şi a primarului Piedone”.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Presedintele Klaus Iohannis a fost printre protestatarii de la Piata Universitatii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI