Prima editie a FESTIVALULUI BERII la Constanta

Festivalul berii la Constanta1
Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural “Teodor T. Burada” organizează, în perioada 26 aprilie – 1 mai 2017, prima ediție a Festivalului Berii. Evenimentul va avea loc la Pavilionul Expozițional Constanța.

La acest eveniment vor fi prezenți cei mai renumiți producători de bere, cu peste 36 de sortimente. Pe lângă aceștia, vor participa cu stand propriu și producători de bere artizanală, atât din Constanța, cât și din Republica Moldova.
Ne dorim să atragem cât mai mulți vizitatori, mai ales în contextul în care este prima oară când organizăm un astfel de Festival. Ne-am dorit să actualizăm evenimentele în care este implicat Consiliul Județean Constanța și să ne adaptăm cerințelor publicului. Vom avea producători importanți, vor fi concerte live cu trupe cunoscute, din diferite genuri muzicale. Cred că acest festival poate să devină o tradiție de 1 Mai”, susține președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.
În fiecare seară, la Pavilionul Expozițional Constanța vor fi organizate petreceri cu DJ, iar de vineri 28 aprilie și până pe 1 mai 2017 vor urca pe scenă trupe renumite.
Vrem să transformăm Pavilionul Expozițional Constanța într-un adevărat centru de evenimente. Încercăm să maximizăm potențialul uriaș pe care îl are acest spațiu. Ideea Festivalului Berii îmi aparține și sunt convins că putem identifica și alte manifestări atractive pentru constănțeni”, declară vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu Iorga Palaz.
Programul festivalului începe la ora 10.00 și se închide la ora 24.00. Printre invitați amintim: Bere Gratis, Dan Helciug și Spitalul de Urgență, Mihai Mărgineanu Band, Nightlosers, Compact, Trupa Veche, Fly Project, DJ Project și Giulia, Gipsy Casual, Haiducii, Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Prima editie a FESTIVALULUI BERII la Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI