Prima parada „Mamaia Style” din acest an, urmarita de mii de turisti si constanteni

Parada-Mamaia-Style-Mamaia25

Mii de oameni, turiști și constănțeni, au participat, sâmbătă seara, la prima ediție a paradei Mamaia Style, una care a îmbinat voia bună, dansul, caii, motocicliștii și mașinile de epocă, în care organizatorul acestei prime ediții a fost Asociatia Litoral Delta Dunării, care mai promite încă două de asemenea manifestări în sezonul estival 2015.
După o paradă a retromobilelor, însoțite de două trăsuri trase de cai, distracția a fost la ea acasă și toată lumea s-a mutat în Piațeta Cazino, care a avut parte de un spectacol inedit din partea călăreților care au venit să-și etaleze caii de rasă de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Cei prezenţi în zonă au putut admira cabalinele, care au mers când la trap, când la galop şi au putut învăţa câte ceva despre aceste rase, pe timpul desfăşurării spectacolului un expert în domeniu prezentând informaţii despre caii prezenţi la show..
Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin a declarat că printre evenimentele care vor avea loc în această vară în Mamaia se numără spectacole de modă, de muzică, evenimente sportive, Festivalul Antic Tomis.
Peste două săptămâni, încep evenimentele Fashion cu care turiştii sunt deja familiarizaţi, iar în premieră, va urma Mamaia Strong Man, o competiţie între cei mai puternici bărbaţi din România şi Republica Moldova, Mamaia Music Awards, pe 7 august, când vom premia cele mai mari vedete ale muzicii din România, la Mamaia. Acestea vor porni o campanie de selfie în Mamaia, îşi vor îndemna fanii să îşi facă şi ei fotografii în staţiune cu mesajul: „Eu sunt aici şi tu ar trebui să fii aici” , apoi The Colour Run, Superkombat Mamaia, o săptămână de evenimente cu Ziua Marinei, Festivalul Antic Tomis, Mamaia Laser Kids şi multe evenimente de muzică şi modă”, a mai spus preşedintele Asociaţiei Litoral- Delta Dunării.
La finalul paradei, toți participanții au fost invitați să cânte și sa danseze pe ritmuri latino.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Prima parada „Mamaia Style” din acest an, urmarita de mii de turisti si constanteni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI