Prima „Seară Dobrogeană” dă startul sezonului estival 2019

„Seara Dobrogeană”, unicul spectacol multietnic cu cină organizat ca produs turistic în România, împlinește astăzi, 1 an și își redeschide Calendarul de evenimente la Startul Sezonului Litoral 2019.

Lansat pe 30 aprilie 2018, Spectacolul a înregistrat deja o serie de evenimente pe parcursul sezonului anterior, dar și în toamna anului trecut, câștigând mii de fani și suporteri ce apreciază farmecul și autenticitatea tradițiilor și bogăției multietnice ce fac din Dobrogea, o regiune turistică, unică în Europa.Poster Seara DobrogeanaDupă o primă reprezentație pe acest an, pentru primul grup organizat de turiști străini de pe litoral, și anume, 40 turiști din Estonia (23 aprilie, Hotel DelMar Mamaia), ne pregătim pentru primul mare Spectacol „Seara Dobrogeana” al verii 2019, ce va avea loc Vineri, 3 Mai, la Restaurant Dorna din Mamaia.
Printre spectatori și participanți se vor număra constănțeni, invitați din țară ai acestora și turiști sosiți în minivacanță pe litoral, dar și managerii celor mai mari 10 agenții de turism din Istanbul, ce participă la un Infotour de promovare Litoral-Delta Dunării organizat de Turkish Airlines Constanța și Federația FAPT, cu sprijinul agenției de turism Mistral Tours și a unui număr de hoteluri din Constanța, Mamaia și din Delta Dunării.
În cadrul spectacolului vor evolua ansamblurile de dansuri ale comunităților reprezentative din județele Constanța și Tulcea și, în mod excepțional, cei prezenți vor avea parte de un show extraordinar, ce va fi oferit de Ansamblul Asociației Macedonenilor din România, ce sosește de la Craiova, în mod special pentru a evolua în “Seara Dobrogeană”, așa cum și-au dorit. De asemenea, în conceptul evenimentului, meșterii populari dobrogeni își prezintă suveniruri și produse realizate manual.
Un an de promovare, astăzi, a brandului turistic DOBROGEA – prin intermediul unui Spectacol de tradiții ce lipsea, de foarte mulți ani din oferta de produse turistice locale. Dintre cele 17 minorități ce trăiesc în deplină armonie în Dobrogea, am reunit pe cele reprezentative – grecii, turcii, tătarii, aromânii, rușii lipoveni și armenii, într-un veritabil show ce se dovedește unic în Europa. Dacă mergi în vacanță în Grecia, ca turist, vei vedea o seară grecească. Dacă mergi în vacanță în Turcia, participi la o seară turcească și atât. La Seara Dobrogeană, însă, descoperi și admiri, într-un singur spectacol, șapte culturi diferite, cu tradițiile, costumele, gastronomia, ritmurile și dansurile lor, un fel de „7 în 1”, ce se transformă într-o veritabilă petrecere interactivă, dinamică și plină de muzică și culoare. O lecție de cultură, de fapt, ce face parte din ceea ce vrem să definim ca „brandul turistic Dobrogea”. Produs turistic de referință pentru Litoralul Romanesc, „Seara Dobrogeană” va fi oferit ca atracție turistică și în acest sezon, prin hotelurile de pe litoral și prin agențiile de turism din România care vând pachete de vacanță pe litoral, iar faptul ca acceptăm și tichete de vacanță, dă posibilitatea multor români din țară să descopere și să cunoască tradițiile și mozaicul fantastic de culturi, muzică și gastronomie specifice Dobrogei și unice în Europa„, a declarat Corina Martin, Mistral Tours & Events și organizator.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Prima „Seară Dobrogeană” dă startul sezonului estival 2019”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI