Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Primăria Cernavodă aderă la Asociaţia Litoral – Delta Dunării!

Conferinta lansare 011

Prezentă ieri la Cernavodă, la conferinţa de lansare a proiectului “Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică”, doamna Corina Martin, Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării a lansat două invitaţii către Primarul Oraşului Cernavodă, dl. Gheorghe Hânsă.

poze conferinta lansare CNIPTC 007
Prima este invitaţia ca Primăria Cernavodă să devină membru al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, pentru a se integra în strategia de dezvoltare şi promovare a turismului din Dobrogea, pe care o urmează şi consolidează membrii Asociaţiei din judeţele Constanţa şi Tulcea.

Conferinta lansare CNIPTC 017
A doua propunere vizează iluminarea podului Anghel Saligny, un vis devenit ambiţie şi care trebuie transformat în realitate.

Podul Anghel-Saligny

Podul Regele Carol I (redenumit mai apoi Podul Anghel Saligny, pentru a-l onora pe proiectantul şi executantul podului) a fost construit în perioada 1890-1895, pentru a asigura legătura feroviară între Bucureşti şi Constanţa.

Conferinta lansare CNIPTC 015
Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Corina Martin a declarat că Cernavodă este poarta de intrare în judeţul Constanţa, un judeţ cu un imens potenţial turistic şi care se vrea turistic, iar podul Anghel Saligny un simbol în sine, pe care trebuie pus în valoare.
Sunt plăcut surprinsă să aflu că Cernavodă are o Strategie de turism, aprobată printr-o Hotărâre de Consiliu Local, deci devenită lege locală. Mă bucură mult dorinţa primarului şi a edililor locali de a organiza activitatea de turism în zona Cernavodă şi de a promova potenţialul istoric, cultural, turistic al regiunii. Consider că alături de ceilalţi membri ai Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, vom reuşi să aducem turişti la Cernavodă, să organizăm circuitele şi excursiile locale care să pună în valoare zona, vom invita agenţi de turism din Constanţa şi din ţară să cunoască atracţiile turistice, vom organiza fluxul turistic pentru pasagerii navelor de croaziere de pe Dunăre, care ating portul Cernavodă. Şi sunt fericită că, în urma discuţiilor purtate cu domnul Primar Gheorghe Hânsă, visul meu de a ilumina podul Anghel Saligny are şanse reale să se împlinească. Consider Cernavodă poarta de intrare în judeţul Constanţa, un judeţ cu un imens potenţial turistic şi care se vrea turistic, iar podul Anghel Saligny un simbol în sine, pe care trebuie să îl punem în valoare”, a declarat Corina Martin.
Sunt de acord cu iniţiativa doamnei Corina Martin, de asemenea susţin îndeplinirea visului de a ilumina Podul Anghel Saligny. Consider că Oraşul Cernavodă poate crea un parteneriat bun cu Asociaţia Litoral- Delta Dunării în promovarea potenţialului turistic din zonă, în acest sens am demarat deja documentaţia necesară aderării, pe care o vom prezenta Consiliului Local”, a declarat primarul Oraşului Cernavodă, Gheorghe Hânsă.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Primăria Cernavodă aderă la Asociaţia Litoral – Delta Dunării!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI