Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Primăria Constanța a amenajat o nouă parcare în oraș

Parcare zona Marvimex1
Primăria Municipiului Constanța a amenajat o nouă parcare în oraș. Aceasta este amplasată în zona Marvimex din cartierul Inel 1 și dispune de peste 200 de locuri destinate riveranilor.

Parcarea a apărut în urma demolării celor 80 de garaje aflate în vecinătatea blocurilor. Locul a fost asfaltat, au fost montate borduri, au fost amenajate alei pietonale, iar locurile de parcare au fost marcate și numerotate.Parcare zona MarvimexAcțiunea de demolare a garajelor va continua în toate cartierele din oraș iar în acest fel, locurile de parcare vor dublate.
De la începutul anului și până acum, Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban a înființat aproximativ 900 de locuri noi de parcare, în cartierele din oraș.
Zilele acestea echipele lucrează la o nouă parcare în zona Faleză Nord, în perimetrul blocurilor U5-U6, iar în următoarea perioadă se va acționa în zonele Inel 2, Tomis 2 și Badea Cârțan.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Primăria Constanța a amenajat o nouă parcare în oraș”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI