Primăria Constanța continuă amenajarea locurilor de joacă din municipiu

Amenajare_locuri_de_joaca2
Amenajarea locurilor de joacă din municipiul Constanța continuă cu spațiile destinate celor mici de pe bulevardul Tomis, bl. TAV 5, și aleea Hortensiei.

Zilele trecute a fost turnat primul strat al covorului antitraumă, iar acum se lucrează intens pentru ca și al doilea să fie finalizat cât mai curând. Imediat ce se vor finaliza lucrările în cele două spații de joacă urmează ca echipele să se mute pe strada Baba Novac și de pe aleea Viitorului.
În tot acest timp, pe strada Traian, bl A4-A5, se lucrează la reabilitarea parapetului care înconjoară spațiul de joacă, iar la cel de pe strada Constantin Brâncuși se amenajează infrastructura. Totodată, la locurile destinate celor mici de pe strada B.P. Hașdeu bl L3-L4 și L7-L8 se montează echipamentele. Pe măsură ce lucrările se vor finaliza în toate aceste spații se va începe turnarea covorului antitraumă, multistrat.
Pentru ca cei mici să fie în siguranță, primul strat are o grosime de 3 cm și este compus din granule de cauciuc reciclat pentru atenuarea șocurilor, iar al doilea este unul de uzură, format din granule colorate cu care se realizează diferite desene. Sistemul este unul permeabil și care nu creează praf, iar pentru a putea fi folosit, fiecare strat de cauciuc are nevoie de minimum 24 de ore pentru a se întări.
Reprezentanții Primăriei Constanța face apel către toţi locuitorii oraşului să nu intre în spațiiile de joacă în curs de amenajare, pentru a se evita riscul unor eventuale accidentări. Amenajare_locuri_de_joaca

Amenajare_locuri_de_joaca1

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Primăria Constanța continuă amenajarea locurilor de joacă din municipiu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI