Primăria Limanu si investitori din Vama Veche aderă la Asociatia Litoral – Delta Dunării

corina martin
Azi, 27 octombrie, la sediul ALDD a avut loc o întâlnire oficială între Preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, şi Primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu. De asemenea, au participat reprezentanţi ai investitorilor din Vama Veche – 2 Mai.

În cadrul acestei întâlniri, doamna Corina Martin a prezentat modul de funcţionare al Asociaţiei Litoral – Delta Dunării şi al Taxei de promovare a turismului Mamaia – Sat Vacanţă, şi a invitat Primăria Limanu să devină membru al celei mai puternice organizaţii de management de destinaţie din România.
În urma întâlnirii de astăzi, atât Primăria Limanu, cât şi investitori din Vama Veche (agenţi economici privaţi) aderă în această săptămână la Asociaţia Litoral – Delta Dunării.
Declaraţie Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării: „Incepând din acest an, chiar de la 1 mai, am inclus în strategia noastră de acţiune la Asociaţia Litoral – Delta Dunării dezvoltarea turistică şi promovarea sudului extrem al Litoralului românesc, şi anume Vama Veche şi 2 Mai, ca produs turistic ce are deja un brand distinct şi cunoscut deja, însă pe care consider că trebuie să îl dezvoltăm şi promovăm mult mai activ. La 1 Mai am organizat prima acţiune de presă pentru promovare la Vama Veche şi am iniţiat discuţii cu investitorii locali, pentru a determina crearea unui concept distinct de promovare a acestui produs turistic cu care Litoralul Românesc se distinge, şi anume „spiritul Vama Veche”. Ne-am propus să integrăm Vama Veche şi 2 Mai în strategia noastră de management de destinaţie pentru Dobrogea şi să creăm astfel un concept distinct pe care să îl promovăm la nivel naţional şi internaţional, la târgurile şi evenimentele de turism la care participăm.
Mă bucur să înregistrăm primăria cu numărul 10 între membrii Asociaţiei Litoral – Delta Dunării ce reprezintă autorităţi locale şi am discutat deja proiecte concrete de promovare cu Primarul Daniel Georgescu şi cu investitorii din Vama Veche, care devin de azi membri în Asociaţia Litoral – Delta Dunării.
Vama Veche reprezintă cel mai nou brand turistic pe care îl vom promova la târgurile de turism la care urmează să participăm. De asemenea, vom realiza un film de promovare, broşuri şi infotripuri cu agenţi de turism la Vama Veche, 2 Mai, Limanu şi Hagieni.”
Primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu a declarat că „În calitate de primar nou al comunei Limanu, sunt foarte bucuros să ader la strategia Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, care realizează managementul acestei destinaţii. Am discutat azi proiecte pentru dezvoltarea turistică a localităţilor pe care le reprezint şi pentru promovarea coerentă a acestora, alături de ceilalţi membri ai Asociaţiei Litoral – Delta Dunării. Ca primar, am proiecte ambiţioase pentru dezvoltarea şi promovarea turismului local şi mă bucur că le pot pune în practică, cu sprijinul Asociaţiei Litoral – Delta Dunării”.
Mugur Cristea, reprezentant Vila Tagoo şi Vila Maris din Vama Veche au declarat: „Odată cu schimbarea administraţiei locale, e prima dată după 16 ani când Vama Veche are ocazia de a fi promovată la nivel naţional şi internaţional, alături de membrii celei mai puternice organizaţii de management al destinaţiei din România. Ne dorim să avem reprezentanţi în Asociaţia Litoral – Delta Dunării cu care să construim proiecte de promovare şi să implementăm cât mai curând modelul taxei de promovare Mamaia – Sat Vacanţă”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Primăria Limanu si investitori din Vama Veche aderă la Asociatia Litoral – Delta Dunării”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: