Primarul Decebal Făgădău, confirmă că există epidemie de hepatită A în unitățile școlare

Decebal_Fagadau
Consiliul Local Municipal a aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2019.
Rectificarea bugetară vizează dotarea cu materiale igienico-sanitare a tuturor unităților de învățământ, având în vedere că în mai multe şcoli din municipiul Constanţa a fost declarată epidemie de hepatita A.

Cele mai multe astfel de cazuri au fost descoperite la şcoala nr.12 Bogdan Petriceicu Hasdeu. Suma totală alocată se ridică la peste 1,6 milioane de lei.
Primarul Decebal Făgădău vorbește despre faptul că există epidemie de hepatită A în unitățile de învățământ. Pentru că problema persista, a mers în unitățile școlare pentru a vedea ce dotări sunt – eventual covorașe dezinfectante.
Aș vrea până la sfârșitul acestui an ca toate școlile să fie dotate cu dezinfectant, colegii mei din Primărie au făcut comisie mixtă de la Direcția Generală de Asistență Socială și Poliția Locală, iar conform solicitărilor, azi am repartizat sume atât pentru achiziționarea de materiale igienico-sanitare, cât și pentru cheltuieli de investiții urgente, care pot fi realizate până la sfârșitul anului“, a explicat primarul Decebal Făgădău.
La începutul anului viitor, vor avea întâlniri cu reprezentanții instituțiilor de învățământ din oraș, pentru a remedia problemele. Edilul a dat ca exemplu grădinițele din oraș, care sunt administrate foarte bine. În buget au mai fost incluși alți 345.000 de lei, care au fost alocați de Guvern la ultima rectificare bugetară și care au fost repartizați la creșe.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Primarul Decebal Făgădău, confirmă că există epidemie de hepatită A în unitățile școlare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI