Primarul Decebal Făgădău a luat startul la crosul Mării Negre

Decebal Fagadau si Mariana Solomon
ONG Mare Nostru a organizat, astăzi, pe plaja Modern din Constanța, a doua ediție a Crosului Mării Negre, eveniment sportiv care se desfășoară în cadrul Zilei Internaționale a Mării Negre. Sute de alergători au parcurs, în funcţie de opţiune, două distanţe: una scurtă, de doi kilometri, şi una lungă, de şapte kilometri.

Printre participanţi s-au numărat primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău şi Adrian Bâlbă, directorul Complexului Muzeal de Ştiinte ale Naturii Constanţa. De asemenea, la eveniment a fost prezent şi directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Mariana Solomon.

Decebal Fagadau Adrian Balba
“Am venit să alerg pentru că noi, constănţenii, datorăm mult mării. Constanţa este un oraş născut din mare, Constanţa are un trecut datorită mării, dar cred că poate avea un viitor doar prin responsabilitatea oamenilor cu privire la această îndatorire a noastră faţă de mare. Tocmai de aceea, mă bucur că astăzi în cinstea evenimentului Ziua Internaţională a Mării Negre, la cea de-a XXI-a aniversare oficială a Mării Negre, ONG Mare Nostrum s-a gândit să ne aducă la malul mării şi să sărbătorim prin mişcare. Dincolo de ceea ce ne desparte trebuie să ne uităm la ceea ce ne uneşte, viitorul cred că este punctul comun al acestei acţiuni de responsabilizare, nu doar de aniversare”, a declarat primarul Decebal Făgădău înainte de startul crosului. Acesta a mai spus că a mai participat de-a lungul timpului la astfel de acţiuni cu caracter caritabil, aceasta fiind prima care are scop aniversar şi de conştientizare.
Organizat de ONG Mare Nostrum, crosul face parte dintre activităţile care se desfăşoară anual cu ocazia Zilei Internaţionale a Mării Negre. (Sursa foto: news.ro)

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Primarul Decebal Făgădău a luat startul la crosul Mării Negre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI