Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Produse de uz casnic nedeclarate confiscate in P.T.F. Constanta Sud Agigea

Produse uz casnic confiscate
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în P.T.F. Constanţa Sud Agigea din China, pentru o societate comercială din Bucureşti, 1.500 articole de uz casnic nedeclarate la intrarea în ţară, cu o valoare de aproximativ 20.000 lei.

În data de 03.02.2016, poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Constanţa Sud Agigea, împreună cu lucratorii vamali, au efectuat în baza analizei de risc controlul amănunţit la un container sosit din China, în care se aflau 1.500 materiale de uz casnic (rezerve mop) pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti.
Administratorul societăţii comerciale în cauză, un cetăţean libanez în vârstă de 30 de ani, cu reşedinţa în Bucureşti, nu declarase produsele în cauză la intrarea în ţară, astfel încât marfa, evaluată la aproximativ 20.000 lei, a fost rididcată în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră constănţeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „folosirea de acte nereale faţă de autoritatea vamală”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 272 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal al României.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Produse de uz casnic nedeclarate confiscate in P.T.F. Constanta Sud Agigea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI