Programul Operational Regional nu este intrerupt formal

Corina Cretu
Programul Operaţional Regional (POR) nu este întrerupt formal, există o scrisoare de atenţionare din partea Comisiei Europene privind anumite corecţii financiare, iar, după aplicarea acestor măsuri, plăţile, care acum sunt parţiale, vor fi făcute integral, a scris vineri, pe pagina sa de Facebook, comisarul european pentru Politică Regională, Corina Creţu.

Programul Operaţional Regional (POR) nu este întrerupt formal, există o scrisoare de atenţionare din partea Comisiei Europene în legătură cu anumite corecţii financiare de aplicat. Comisia Europeană aşteaptă din partea autorităţilor române aplicarea acestor măsuri, moment în care plăţile, care acum sunt doar parţiale, vor fi făcute integral. CE a primit chiar în această săptămână o solicitare de plată din partea României pentru POR, în valoare de 37 milioane euro, care urmează a fi analizată şi aprobată„, precizează Corina Creţu.
Premierul Dacian Cioloș a anunțat vineri, după discuția cu comisarul european Corina Crețu, că Programul Operațional Regional (POR) aferent perioadei 2007-2013 este blocat în urma unui audit al Comisiei Europene, dar și că sunt puține proiecte aferente perioadei 2014-2020 gata să fie implementate.
Comisarul european Corina Crețu, a efectuat vineri o vizită oficială în România și a avut întâlniri cu premierul Dacian Cioloș, cu vicepremierul Vasile Dâncu, cu ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu, și cu ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Programul Operational Regional nu este intrerupt formal”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: