Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Programul „Prima Casa” va fi modificat radical. Se schimbă costurile de finanțare

Programul Prima Casa va fi modificat
Ministerul Finanţelor lucrează deja la noul proiect, care va prevedea măsuri prin care va scădea costul de finanţare, a anuţat Eugen Teodorovici.

„Punctul de vedere al Ministerului Justiţiei pe actul normativ pentru aplicarea noului indice de referinţă şi în cazul programului ‘Prima casă’ este foarte clar – temei legal există, deci băncile aplică sau trebuie să aplice acest indice de referinţă. Este în lucru o hotărâre de Guvern pentru că dorinţa Guvernului României este aceea de a aduce mai multe îmbunătăţiri programului ‘Prima casă’, motiv pentru care în următoarele zile o să prezentăm şi public versiunea finală a acestui act normativ, probabil săptămâna viitoare. Vor fi modificări referitoare la cursul de finanţare în primul rând, pentru că asta urmărim foarte des şi e un lucru foarte important – şi anume costul de finanţare pentru cei care vor să îşi achiziţioneze o locuinţă”, a spus Teodorovici, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.
El a adăugat că forma finală a acestui act normativ va fi publicată pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice.
Ministrul a refuzat să ofere deocamdată mai multe detalii, însă nu a infirmat zvonurile legate de introducerea unor dobânzi fixe.
Ministrul de Finanţe a adăugat că în zilele următoare va avea o întâlnirea cu reprezentanţii băncilor şi ai Băncii Naţionale a României pentru o discuţie legată de costurile de refinanţare pentru persoanele care au deja credite.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Programul „Prima Casa” va fi modificat radical. Se schimbă costurile de finanțare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI