Programul Rabla suplimentat cu 4000 de vouchere

Programul Rabla
Programul „Rabla Clasic” a fost suplimentat cu 4.000 de tichete electronice, iar ritmul de achiziționare continuă să fie extrem de rapid, respectiv 15 vouchere pe minut, a anunțat, luni, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Cristiana Pașca Palmer, într-o conferință de presă.

„Programul „Rabla” funcționează foarte bine și este o premieră că toate cele 13.000 de tichete alocate anterior au fost epuizate. Începând de azi, am decis suplimentarea programului „Rabla Clasic” cu 4.000 de tichete și, din câte am înțeles, ritmul de alocare este de 15 tichete pe minut. Vom vedea dacă va urma, după această etapă, o nouă suplimentare, în funcție și de celelalte linii de finanțare deschise pentru „Rabla Plus” și pentru infrastructura destinată mașinilor electrice”, a menționat Pașca Palmer.
La începutul lunii iulie, Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat că toate cele 13.000 de tichete electronice din „Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto național” (Rabla Clasic — 2016), destinate persoanelor fizice, au fost deja rezervate de populație și că se ia în calcul posibilitatea majorării numărului de vouchere alocat acestei categorii.
„În prezent, avem în derulare Programul RABLA PLUS, dedicat mașinilor electrice. Suplimentarea bugetului pentru RABLA CLASIC oferă cetățenilor care doresc să achiziționeze o mașină electrică șansa de a beneficia de un discount de aproape 6.000 de euro”, a adăugat ministrul Cristiana Pașca Palmer. În cadrul programului RABLA PLUS sunt disponibile ECOTICHETE de 5.000 de lei pentru mașini electrice-hibride și de 20.000 de lei pentru mașini 100% electrice. Pentru a beneficia de acest program, cetățenii nu sunt obligați să caseze o mașină veche, așa cum se întâmplă în cazul Programului RABLA CLASIC, dar cele două programe pot fi cumulate, pentru un discount mai mare.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Programul Rabla suplimentat cu 4000 de vouchere”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI