Proiect: Parc de panouri fotovoltaice la Ovidiu

Proiect: Parc de panouri fotovoltaice la Ovidiu
Foto: Imagine de Michael Schwarzenberger de la Pixabay. Imagine cu caracter informativ.

Orașul Ovidiu din județul Constanța, ar putea fi dotat cu o sursă de enegie solară, prin creearea unui Parc de panouri fotovoltaice.

Candidatul PSD la Primăria orașului Ovidiu, domnul Gheoghe Pușcașu, propune un proiect finanțat cu Fonduri Europene și din Bugetul Local, al unui Parc cu Panouri fotovoltaice, care să alimenteze cu enegie electrică iluminatul stradal și al primăriei, reducând astfel cheltuielile, vor rămâne mai mulți bani pentru alte investiții în proiecte de interes local.

Candidatul la Primăria orașului Ovidiu, domnul Gheorghe Pușcașu, ne explică de ce acest proiect este unul important:

  Dorim să dezvoltăm un parc de panouri fotovoltaice care să susțină consumul de energie electrică al iluminatului stradal precum și al primăriei Ovidiu.
  Benefiul locuitorilor acestui oraș va fi reducerea cheltuielilor din bugetul local. Astfel mai mulți bani vor rămâne pentru alte cheltuieli și investiții în proiecte de interes local.
  Am dori să amplasăm panouri fotovoltaice deasupra fostei gropi de gunoi a orașului (șoseaua Galeșului).
  Proiectul va fi finanțat din Fonduri Europene și din Bugetul Consiliului Local.

După cum ne-a relatat domnul Gheoghe Pușcașu mai sus, sperăm să vedem acest proiect dus la îndeplinire, mai ales că ar avea ca impact, reducerea cheltuielilor din bugetul local.

Comandat de Partidul Social Democrat - Filiala Constanța
CUI mandatar financiar: 21200019