PSD anunta ca Decebal Fagadau este candidatul partidului pentru Primaria Constanta

Decebal Fagadau

Secretarul executiv al PSD Constanţa, Cristinel Dragomir, susţine că primarul interimar al Constanţei, Decebal Făgădău, va fi candidatul partidului pentru funcţia de primar al municipiului, în timp ce acesta refuză să discute, deocamdată, despre acest subiect.
La noi nu vor fi schimbări majore. Noi am stabilit ce era important. Candidatul la Primăria municipiului Constanţa este Decebal Făgădău„, a declarat Cristinel Dragomir, marţi, într-o conferinţă de presă, informează Mediafax.
Întrebat de nenumărate ori dacă va candida la Primăria Constanţa, Decebal Făgădău a refuzat să discute despre acest subiect, chiar în cursul zilei de luni el afirmând că va aborda această temă începând cu luna ianuarie.
Vom discuta acest subiect începând cu luna ianuarie. V-am promis că până la sfârşitul anului să mă asigur că în nişte condiţii puţin mai şubrede pot să administrez oraşul fără a periclita domenii esenţiale cum ar fi încălzirea, transportul, planificarea deszăpezirii”, a spus Decebal Făgădău luni, într-o conferinţă de presă.
Cristinel Dragomir a afirmat că PSD Constanţa mai caută candidaţi pentru 17 localităţi din judeţ, în timp ce pentru celelalte vor candida fie primarii în funcţie, fie viceprimarii. Una dintre aceste localităţi unde nu a fost stabilit un candidat este Mangalia, Cristinel Dragomir spunând că şi-ar dori să-l convingă pe Zanfir Iorguş, fost primar al municipiului între 1996 – 2008, să accepte să fie candidatul social-democraţilor la alegerile de anul viitor.
Secretarul executiv al PSD Constanţa a mai spus şi că o parte dintre consilierii judeţeni nu mai doresc un nou mandat, dar că cei care doresc să continue se vor regăsi pe lista de anul viitor.
Cristinel Dragomir spune că PSD va merge pe liste proprii la alegerile locale de anul viitor.
Eu am susţinut şi susţin în continuare că PSD trebuie să meargă pe liste separate. Azi când discutăm nu există niciun fel de înţelegere a PSD la nivel naţional cu niciun fel un partid, nu ni s-a transmis nimic în această privinţă şi ca atare nici nu vreau să o iau în discuţie. PSD are suficiente resurse să-şi pună candidaţi peste tot, liste complete, şi nu are nicio temere că nu va reuşi să câştige alegerile locale în 2016. Mă refer la PSD Constanţa”, a precizat Cristinel Dragomir.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “PSD anunta ca Decebal Fagadau este candidatul partidului pentru Primaria Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI