RADET Constanta incep probele pentru furnizarea caldurii

Probe_RADET

RADET Constanța a anunțat că începe probele la sistemul de încălzire centralizată. Astfel, începând cu data de 12.10.2015 au fost demarate probele tehnologice în punctele și centralele termice aflate in exploatarea RADET.
Începând cu data de 19.10.2015 vor demara probele la rece şi ulterior la cald, probe ce se vor efectua numai pe reţeaua RADET, nu şi pe instalaţiile interioare ale blocurilor.
Atunci când condiţiile meteo o vor impune se va relua furnizarea energiei termice sub forma de caldură către toţi consumatorii RADET.
Solicităm pe acesta cale tuturor consumatorilor RADET să urgenteze încheierea lucrărilor pe instalaţiile interioare, sau să anunţe la Dispecerat RADET, la numere de telefon 0241.616.792, 0341.461.000, blocurile/ scările de bloc la care au lucrări si nu doresc încărcarea instalaţiilor pentru a preveni eventualele inundaţii. Menţionăm că la această dată nu sunt îndeplinite condiţiile meteorologice care să impună reluarea furnizării căldurii, acest program fiind stabilit in concordanţă cu evoluţia temperaturilor exterioare si cu cerinţele asociaţiilor de proprietari de a nu incepe încă furnizarea de caldură”, au precizat reprezentanții RADET.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “RADET Constanta incep probele pentru furnizarea caldurii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI