Raed Arafat a explicat de ce au murit cei doi pacienti transportati in Olanda.

Raed Arafat

Patru persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv au murit sâmbătă. Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a anunţat că doi dintre cei opt pacienţi răniţi în incendiul din clubul Colectiv care au fost transportaţi, sâmbătă, în Olanda au decedat, unul în ambulanţă spre spital şi un altul la spitalul din Rotterdam.
Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a explicat, în timpul unei şedinţe de Guvern, cele mai recente decese.
Doi dintre cei opt pacienţi răniţi în incendiul din clubul Colectiv care au fost transportaţi, sâmbătă, în Olanda au decedat, unul în ambulanţă spre spital şi un altul la spitalul din Rotterdam, a anunţat secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat.
Secretarul de stat Raed Arafat a spus, în conferinţa de presă de la Palatul Victoria, că cei doi pacienţi care au decedat erau printre cele opt persoane transferate, cu o aeronavă militară, de la spitale din Capitală la spitale din Olanda.
Unul dintre cei doi pacienţi care au decedat este cetăţean italian şi după incendiul din clubul Colectiv a fost internat la Spitalul SRI „Agrippa Ionescu”.
Raed Arafat a precizat că în aeronava care a plecat din Capitală spre Rotterdam, Olanda, erau opt pacienţi, dintre care cinci intubaţi şi trei neintubaţi, iar în avionul care a plecat spre Bruxelles, Belgia, trei pacienţi erau intubaţi şi ventilaţi mecanic, iar alţi cinci erau neintubaţi.
Astăzi dimineaţă au decolat cele două avioane, unul către Rotterdam şi unul către Bruxelles. La bordul avionului către Rotterdam au fost cinci pacienţi intubaţi şi alţi trei neintubaţi. Avionul de la Rotterdam a ajuns primul. La sosire, toţi pacienţii erau în regulă, ulterior am primit mesaje că doi dintre ei au intrat în stop cardiac. Unul în ambulanţă, altul la spital. S-a încercat resuscitarea acestora, dar nu s-a mai putut face nimic. Ambii pacienţi aveau leziuni grave, interne şi externe. Aşa cum, de exemplu, în ţară am avut patru decese azi dimineaţă, aceşti doi pacienţi au intrat în stop-cardiac la un timp de la transport. Pacienţii de la Bruxelles sunt în regulă toţi.
Pacienţii au fost însoţiţi de medici cu experienţă mare în transport aerian şi chiar am avut şi un coleg anestezist care i-a însoţit. Au avut îngrijire la cel mai înalt nivel, dar, din păcate, asta a fost. Din punct de vedere al zborului, cele două avioane erau presurizate, în condiţii foarte în regulă, presiunea era apropiată de cea de la sol„, a explicat Raed Arafat.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Raed Arafat a explicat de ce au murit cei doi pacienti transportati in Olanda.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Live Events

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CORONAVIRUS

Articole despre Coronavirus Reguli, Statistici, Sondaje, Comentarii

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI

×
%d blogeri au apreciat: