RAJDP Constanța a achiziționat 10 autobasculante dotate cu lamă și sărăriță

Achizitie_utilaje_noi3
Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, alături de Lucian Lungoci, administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, au susținut astăzi, la sediul Regiei, o conferință de presă ce a avut ca temă raportul pentru anul 2019 al acestei companii, precum și stadiul pregătirilor pentru sezonul rece.

În ceea ce privește pregătirile pentru sezonul rece, Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța a achiziționat, din fonduri alocate de către Consiliul Județean Constanța, un număr de 10 autobasculante, dotate cu lamă și sărăriță. Această investiție s-a ridicat la aproximativ 6 milioane de lei fără TVA. De asemenea, Regia a achiziționat un stoc de aproximativ 14 mii de tone, de material antiderapant.
În privința sezonului de iarnă suntem pregătiți să intervenim și dacă nu vor exista fenomene meteo extreme, sunt convins că niciun drum județean nu va fi închis și circulația se va putea desfășura în deplină siguranță” a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.
Pentru sezonul rece Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța, va acționa cu 210 persoane, precum și 22 de autobasculante cu lamă și sărăriță, 6 autogredere, 6 unimoguri, 12 încărcătoare frontale, 2 buldozere, 2 șenilate, 6 freze de zăpadă și un buldoexcavator. De asemenea, regia va mai avea pregătite și 10 autoutilitare 4×4, pentru intervenții rapide.Achizitie_utilaje_noi2

Achizitie_utilaje_noi14

Achizitie_utilaje_noi1

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “RAJDP Constanța a achiziționat 10 autobasculante dotate cu lamă și sărăriță”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI