Rebeca la numai 8 ani a fost diagnosticată cu tumoră pe creier. Un simplu SMS o poate ajuta

Rebeca

O fetiță de 7 ani și jumătate din județul Prahova și-a dorit de mică să fie o luptătoare. Viața pare să îi fi împlinit visul, însă nu așa cum s-a așteptat. Pasionată de judo, Rebeca Cojocaru din comuna Brebu s-a trezit într-o dimineață cu o durere de cap insuportabilă, iar a doua zi a început să aibă probleme cu mobilitatea și cu vederea.
Diagnosticul pus de medici este înfiorător: glioblastom, adică tumoră malignă la creier. După sute de emailuri și discuții purtate cu zeci de doctori din țară și străinătate, părinții au găsit o speranță pentru fiica lor la Spitalul Universitar Koç din Turcia. Investigațiile, chimioterapia și operația de care are nevoie costă aproximativ 40.000€, o sumă mult prea mare pentru posibilitățile familiei.
„Știți, oare, cât de dor mi-e să merg la sport? Îmi plăcea atât de mult la judo… Acum, mă pregătesc să merg în Turcia. Nu în vacanță! Offf, voi merge tot în spitale, tot la injecții, vor fi noi tubulețe care vor fi umplute cu sângele meu, iar mami va fi și aici cu emoții, cu ochii mereu în lacrimi… De ce nu trec toate astea mai repede?, spune fetița obosită de lupta cu cancerul, un adversar mult prea puternic pentru ea”, spune Rebeca.
Îi putem sări cu toții în ajutor printr-o donație de numai 2€, trimițând un SMS la numărul 8832 cu textul „Rebeca”, până la 15 ianuarie. Doar împreună vom reuși să îi dăm putere Rebecăi să lupte împotriva bolii necruțătoare ce amenință să îi ia atât șansa de a mai lupta, cât și șansa la viață.
Donații pot fi făcute și în următoarele conturi: RON: RO05BTRL00701205W82870XX; EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001 și USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
SWIFT: BTRLRO22; BIC: BTRL – Banca Transilvania Botoșani
Denumire entitate: Asociația „Salveaza o inima” CIF: 31015982.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Rebeca la numai 8 ani a fost diagnosticată cu tumoră pe creier. Un simplu SMS o poate ajuta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI