Record de participare la Maratonul Nisipului din Mamaia

Maratonul Nisipului din Mamaia06

Peste 700 de sportivi din țară și străinătate au participat, astăzi, la a treia ediție a Maratonului Nisipului din Mamaia, singura competiție din Europa care se desfășoară integral pe plajă. Alergătorii s-au înscris la trei probe, maraton, semimaraton și cursa de 10 kilometri, iar organizatorii, membrii Asociației SanaSport au pregătit pentru această ediție și Crosul familiei, la care au participat părinți și copii.
Așa cum anticipau organizatorii, s-a stabilit un nou record de participare la Maratonul Nisipului, pentru că la Mamaia au evoluat în 2016 peste 700 de amatori de mișcare, din România, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii, Italia, Olanda, Grecia și Republica Dominicană.

Maratonul Nisipului din Mamaia10
Startul a fost dat la ora 10,00 de către primarul interimar Decebal Făgădău, în Piațeta Perla din capătul de sud al stațiunii Mamaia, lângă plajă. Maratonul Nisipului cuprinde atât probe competitive, pe distanţe de 42, 21, respectiv 10 kilometri, dar şi crosul „Family Run”, de un kilometru.

Maratonul Nisipului din Mamaia12
La ediţia din acest an, participanţii au concurat şi pentru o cauză nobilă, fondurile strânse în cadrul evenimentului sportiv urmând să fie direcționate pentru reconstrucţia şi modernizarea secţiei de Terapie Intensivă Nou Născuţi şi a compartimentului de Prematuri, din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Constanţa, prin proiectul social „Dăruieşte primul zâmbet”.

Maratonul Nisipului din Mamaia05
Alergători de toate vârstele, sportivi amatori sau profesioniști, s-au întrecut astăzi pentru a-și depăși limitele. Deviza organizatorilor de la SanaSport este „Încetează să mai fabrici scuze, aleargă pur și simplu”. Obiectivul principal al acestui eveniment care are un răsunet din ce în ce mai mare îl reprezintă, până la urmă, promovarea sportului și îmbunătățirea condiției fizice.
Competiția a fost organizată de Asociatia Sportivă “SanaSport” și Radio Constanta, în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret Constanța, Primăria Constanța și Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Record de participare la Maratonul Nisipului din Mamaia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI