Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Reducere de 10% pentru autorizatiile de trama stradala

Spit taxa trama

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa informează contribuabilii că pot beneficia de o reducere de 10% dacă achită taxa pentru folosirea tramei stradale aferentă anului 2016, până la data de 01 februarie 2016.
Menționăm că taxa este datorată de persoanele fizice şi juridice care deţin autovehicule concepute şi construite pentru transportul de mărfuri, pentru circulaţia pe străzile prevăzute în Hotărârea Consiliului Local nr. 312/2015 privind impozitele și taxele locale pentru anul 2016.
În vederea eliberării “Autorizaţiei de circulaţie” de la agențiile fiscale ale SPIT, solicitantul va înainta „Cererea pentru acordarea autorizaţiei de circulaţie” la care va anexa următoarele: copia certificatului de înmatriculare a societăţii, copia talonului sau a cărţii de identitate a autovehiculului pentru care se urmăreşte obţinerea autorizaţiei şi alte copii ale documentelor legale relevante.
Cererea sus-menţionată se găseşte şi pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro, secţiunea „Persoane juridice”-“Documente declarare”-„Taxa tramă stradală”.
Contravaloarea taxei pentru întreg anul 2016 poate fi achitată în numerar sau prin POS la ghişeele agenţiilor fiscale, la staţiile OMV de alimentare cu carburant, în numerar la punctele de taxare situate la intrările în localitate sau prin ordin de plată în contul RO39TREZ23121160250XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanţa, beneficiar Primăria Municipiului Constanţa, cod fiscal 4785631.

Sending
User Review
5 (3 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Reducere de 10% pentru autorizatiile de trama stradala”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI