Restrictii de circulatie în statiunea Mamaia pe perioada sezonului estival

RESTICTII TRAFICLucrătorii Serviciului Poliției Rutiere (SPR) Constanța au impus, începând cu 2 iunie, limitarea vitezei maxime de circulație, în stațiunea Mamaia, de la 70 la 50 de kilometri pe oră, măsură aplicată în perioada sezonului estival.
O altă măsură este interzicerea virajului la stânga în zona fostelor bariere, la intrarea în stațiune dinspre Constanța.
„Rugăm participanții la trafic să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră, să nu afecteze fluența și siguranța circulației și să nu producă prejudicii proprietății publice sau private. Oprirea, staționarea și parcarea se vor face în locurile special amenajate și semnalizate, fără ocuparea spațiilor destinate stațiilor taxi, autobuz și vehiculelor cu tracțiune animală”, au menționat reprezentanții administrației locale.
Potrivit acestora, în dreptul Satului de Vacanță va fi montat un gard pe scuarul de pe mijlocul bulevardului Mamaia pentru evitarea incidentele în care ar putea fi implicați pietonii, aceștia putând utiliza una dintre cele trei pasarele pietonale care a fost construită în zona respectivă.
Începând cu ziua în curs, traficul rutier în zona Perla se desfășoară pe două benzi pe sensul Constanța-Năvodari, cu prioritate față de celelalte direcții. La ieșirea din Mamaia către bulevardul Aurel Vlaicu se circulă pe două benzi, iar în sens invers pe opt benzi de circulație.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Restrictii de circulatie în statiunea Mamaia pe perioada sezonului estival”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI