Roman condamnat pentru trafic de imigranti in Austria

Roman_condamnat

Un șofer român care transporta 42 de migranți înghesuiți în într-un microbuz de șase metri pătrați a fost condamnat marți în Austria la trei ani de închisoare cu executare pentru „trafic de persoane în condiții deosebit de dure”, scrie AFP.
Bărbatul de 37 de ani a fost controlat în iulie, în apropiere de Viena. Polițiștii au descoperit la bordul mașinii sale nu mai puțin de 42 de persoane, câte șapte pe metru pătrat, la o temperatură care atingea 30 de grade.
Ancheta a stabilit că migranții – afgani, sirieni și irakieni – au fost îmbarcați în Ungaria și mergea în aceste condiții de șapte ore, fără pauză.
Românul a susținut în fața tribunalului că i s-au promis 1.500 de euro pentru cursă și că nu știa exact câte persoane erau în mașină.
Aerisirea mașinii era suficientă dar cu „42 de persoane înghesuite în șase metri pătrați, nu îți trebuie prea multă imaginație pentru a-ți imagina condițiile„, a arătat judecătoarea care a condus ședința.
La finele lui august, 71 de migranți au fost descoperiți morți într-un camion frigorific închis ermetic și găsit abandonat la marginea unei autostrăzi austriece. Și această mașină venea din Ungaria.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Roman condamnat pentru trafic de imigranti in Austria”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI