O romanca a fost ucisa de Statul Islamic. Era stewardesa si urma sa se casatoreasca

Romanca ucisa de Statul Islamic
Foto: Stiripesurse.ro
O stewardesă pe jumătate româncă a căzut victimă unui atac terorist al Statului Islamic. Irina avea doar 22 de ani, iar vestea morții ei a șocat pe toată lumea. Familia și prietenii sunt în stare de șoc.

Românca omorâtă de Statul Islamic se numea Irina Olaru și se născuse într-o familie mixtă din Gorno-Altaisk. Mama ei era româncă, iar tatăl din Altai. Ea se afla la bordul unei aeronave aparținând companiei ruse Metrojet, care decolase de la Sharm el-Sheik (Egipt) cu destinația Sankt Petersburg (Rusia).

Romanca ucisa de Statul Islamic1

Foto: Stiripesurse.ro

Potrivit Stiripesurse.ro, avionul a fost doborât pe 31 octombrie de o rachetă trasă de teroriști, iar toate cele 224 de persoane au murit. Avionul în care se afla femeia aparţinea companiei ruse Metrojet şi decolase din Egipt, din Sharm el-Sheikh urmând să ajungă la Sankt Petersburg, unde o aştepta logodnicul ei.
Urma să se căsătorească cu logodnicul ei, Ilia, însă tragedia aviatică provocată de un atac terorist al militanţilor Statului Islamic din Egipt i-a ruinat planurile pe vecie.

Irina Olaru
Românca omorâtă de Statul Islamic avea 22 ani și plecase de acasă la 20 de ani, la Novosibirsk, pentru a învăța meseria de stewardesă.
Am locuit cu ea mai bine de un an. Era ca un motor, într-o continuă mișcare. N-avea stare, veșnic agitată. Niciodată nu o vedeam fără un zâmbet pe chip„, a povestit o colegă de-a ei, Svetlana.
Aceasta a mai spus că mama și sora Irinei au îngropat sicriul gol, deoarece trupul ei neînsuflețit era carbonizat și făcut bucăți.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “O romanca a fost ucisa de Statul Islamic. Era stewardesa si urma sa se casatoreasca”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI