România își aduce elita Kickboxingului la Mamaia!

Poster Ozel Mustafa_n

Stațiunea Mamaia, va fi de vineri, capitala kickboxingului. Cei mai buni luptatori români se vor confrunta pe 24 august, în Gala K1 România – China, care va avea loc la Piaţeta Cazino Mamaia, începând cu ora 20.00 și va aduce în ring luptători romani în lupta cu reputaţi luptători chinezi, dar şi meciuri de centură mondiale.

Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Adrian Maxim, Adrian Mitu, Cristian Spetcu, Cristian Milea, Gabriel Bozan sunt cei spate luptători de șapte stele care se vor confrunta cu echipa Chinei, un lituanian şi un francez. Echipa României este completată de încă cinci luptători – Mirel Iacob, Gabriel Cobzaru, Dragoș Imbrea, Marian Dinu şi Valentin Paşcani, care lupta pentru a demonstra că ei sunt cei care își merita locul în echipa de aur care va urca în ring la Mamaia pe 24 August!
Constănțeanul Ozel Mustafa va deschide evenimentul şi va lupta pentru Constanța, împotriva craioveanului Enzo Mânca.
OSS FIGHTERS se afla la a 2-a Gala K1 în decursul acestui an (prima a avut loc în aprilie la Sala Sporturilor din Constanța) şi se pregăteşte pentru Gala cu nr. 3, ce se va derula în noiembrie la Constanța. Pe 24 august, în parteneriat cu GOLDEN FIGHTER de la Timişoara, aducem în ring reputaţi luptători romani, în competiţie cu luptători redutabili din China” declară Marius Gheorge (On Star Security).Corina Martin Mariuns Gheorghe_nÎn premieră, aducem la Constanța luptători din China, pentru a oferi spectacol şi competiţie iubitorilor kickboxingului din România. Am dorit astfel să punem în scena un eveniment sportiv internaţional de care Litoralul românesc avea mare nevoie, în acest an. Faptul că alături de sportivii chinezi am reuşit să atragem o echipă a unei televiziuni naţionale chineze, ce va descoperi şi promova Constantă şi Mamaia, ne oferă o oportunitate fantastică de a deschide calea spre a ne promova oraşul şi destinaţia, în China, o piaţă turistică extrem de imporanta, Din păcate, Litoralul românesc nu a avut, în acest an, mari evenimente, aşa încât ne propunem să aducem spectacol şi adrenalina în ring vineri seara, la Mamaia, în direct pe o televiziune naţională şi pe una chineză, de la Mamaia, din România! Ne dorim să atragem în tribune suporteri turişti romani, dar ne bazăm esenţial şi pe constănţeni şi suporteri romani care vor veni din toată ţara pentru a-şi susţine fanii şi luptătorii preferaţi. Noi, constănţenii, îl susţinem necondiţionat pe Ozel Mustafa, cel selectat de noi pentru a reprezenta Constanța în competiţie„, a declarat Corina Martin, președinte Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).
Biletele se găsesc în reţeaua Eventim, OMV, Diverta, Telekom, Vodafone România, Orange, dar şi la Magazinul de Securitate (Blvd Lăpușneanu, lângă Filicori Zecchini), Restaurant Don Corleone Mamaia şi agenţia de turism Mistral Tours (Telegondola Mamaia). Preț bilet: Tribună 45 lei/Masă V.I.P. 240 lei.
OSS FIGHTERS este cea mai tânără promoţie K1 din România.
OSS Fighters & Golden Fighter „ZECE PENTRU ROMÂNIA”:
1. CRISTI SPECTU 61 kg / Ciprian Sora
2. GABRIEL COBZARU 65 kg / Dinastia Nita
3. ADRIAN MITU 77 kg/ Knock Down
4. VALENTIN PASCALI 75 kg / Akatsuki
5. MIREL IACOB 78 kg / Spy Gym
6. MARIAN DINU 71 kg / Absoluto Cotroceni
7. DRAGOS IMBREA 87 kg / Ciprian Sora
8. GABRIEL BOZAN 72,5 kg / Gym 23
9. ADRIAN MAXIM 64 kg / Southend Combat
10. BOGDAN STOICA 93 kg / Stoica Brothers.
Organizatorii sunt: Compania ONE STAR SECURITY (Marius Gheorghe), Restaurant Don Corleone Mamaia (Lucian Tudose), Asociaţia Tomis Antidrog (George Drăgan), promotorul K1 Ionel Cringus de la Clubul Rebel Fighters şi singura femeie din România implicată în kickboxing, Corina Martin (agenţia de turism MISTRAL TOURS şi Preşedinte Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România).

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “România își aduce elita Kickboxingului la Mamaia!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI