România și Estonia au semnat un Memorandum pentru stimularea investițiilor și relațiilor comerciale

Romania Estonia au semnat un Memorandum
Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi Agenţia de Investiţii Estonă au semnat sâmbătă un Memorandum care va permite dezvoltarea unui mecanism pentru stimularea relaţiilor comerciale şi pentru creşterea nivelului de investiţii bilaterale.

Ministrul Radu Oprea a semnat sâmbătă, un Memorandum de înțelegere între Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat și Agenția de Investiții Estonă, care va permite dezvoltarea unui mecanism pentru stimularea relațiilor comerciale și pentru creșterea nivelului de investiții bilaterale.
Din partea Estoniei, documentul a fost semnat de Allan Selirand, director al Agenției de Investiții Estone. Evenimentul a avut loc în contextul vizitei la Tallinn a unei delegații guvernamentale, condusă de prim-ministrul Viorica Dăncilă.
Primul efect concret al aplicării Memorandumului va fi deplasarea în România a unei delegații economice din Estonia, în luna noiembrie a.c., ca urmare a unei invitații adresate de ministrul Ștefan Radu Oprea.
Principalele prevederi ale Memorandumului: schimbul de informații relevante despre oportunitățile și proiectele de investiții; sprijinul reciproc pentru implementarea unor acțiuni care vor promova investițiile, cum ar fi forumuri, expoziții sau târguri; colaborarea pentru dezvoltarea unei economii sustenabile și ooperarea în cazul unor proiecte sau programe care pot aduce beneficii ambelor părți.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “România și Estonia au semnat un Memorandum pentru stimularea investițiilor și relațiilor comerciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI