S-a dat startul la programul „Litoralul pentru toti”, editia de toamna 2015.

Litoralul-pentru-toti
În perioada 31 august – 11 octombrie 2015, turiștii pot beneficia din nou de sejururi la prețuri avantajoase pe litoralul românesc, în cadrul ediției de toamnă a programului „Litoralul pentru toți”.

Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD) şi patronatele din turism au anunţat luni lansarea ediţiei de toamnă a programului „Litoralul pentru Toţi”, cu sejururi în extrasezon pe litoralul românesc pornind de la 205 lei de persoană pentru şase nopţi de cazare.
Oficialii patronatelor din turism precizează că la această ediţie sunt practicate aceleaşi tarife ca la ediţia de primăvară. Programul se va desfăşura în perioada 31 august-11 octombrie.
Ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară, varianta All Inclusive, care asigură toate cele trei mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.
Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi/persoană, ajung până la 765 lei/persoană pentru un hotel de 3 stele, în timp ce pentru un hotel de 5 stele, preţul unui astfel de sejur ajunge la 985 lei/persoană.
Tarifele maximale propuse pentru oferta specială de şase nopţi de cazare (TVA inclus 9%)/persoană, pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie sunt cuprinse între 205 lei de persoană pentru un sejur la un hotel de o stea, fără mic dejun, şi ajung la 605 lei/persoană pentru un sejur la un hotel de 5 stele, cu mic dejun.
Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru această ediţie (sejur şase nopţi/persoană) ajung până la 159 lei/persoană la un hotel de o stea, fără mic dejun. La un hotel de 5 stele, preţul unui sejur este de 469 lei/persoană, cu mic dejun.
De opt ani lansăm, în această perioadă, cele mai mici tarife de vacanţă pentru litoralul românesc. Programul Litoralul pentru toţi se află la cea de-a 16-a ediţie, ca program tradiţional în care patronatele hoteliere şi cel al agenţiilor de turism şi-au dat mâna în vederea atragerii turiştilor în perioada de extrasezon pe litoralul românesc, în condiţiile în care nicio altă destinaţie externă nu vine cu o ofertă atât de avantajoasă„, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.
La rândul său, Dragoş Răducan, prim-vicepreşedinte executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), afirmă că până în prezent s-au înscris în program 40 de hoteluri din staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 4.584 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 68 de agenţii din toată ţara.
Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că tarifele indicate exprimă o recomandare maximală, valoarea acestora fiind stabilită de fiecare prestator în parte.
Ne aşteptăm la un număr de turişti mai mare în acest an, faţă de editiile anterioare. Agenţiile de turism care participă la realizarea programului Litoralul pentru Toţi au primit cereri pentru astfel de vacanţe cu mult timp înainte de lansarea acestuia. În plus, sperăm ca vremea să fie bună în cele şase săptămâni de program, astfel încât să reprezinte o atracţie pentru cei care aleg să petreacă o săptămână pe litoral în extrasezon„, a spus Aurelian Marin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “S-a dat startul la programul „Litoralul pentru toti”, editia de toamna 2015.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI