S-a deschis târgul de mobilă – MOBILA EXPO CONSTANTA, editia a VI-a

mobila expo constanta 38
Lumea fabuloasă a mobilierului de calitate s-a deschis românilor în această toamnă, la Romexpo. Timp de 3 zile, MOBILA EXPO CONSTANŢA va spune povestea mobilei, începând de la forma brută a materialului, proces tehnologic şi până la forma sa finită, gata să iasă din fabrică.

Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia găzduieşte cea de a şasea ediţie a Târgului MOBILA EXPO CONSTANŢA. Manifestarea expoziţională este dedicată producătorilor români de mobilă.
De la piesele clasice, din lemn masiv, la materiale revoluționare și design-uri pe măsură, expoziția se adresează atât publicului larg, cât şi proprietarilor şi managerilor unităţilor de turism şi alimentaţie publică din zona litoralului românesc. Senzația târgului a facut-o mobilierul și decorațiunile din carton.
Dintre cele 20 de firme participante, 18 sunt producători. Nouă dintre expozanţi provin din judeţul Constanţa. Restul sunt din Suceava,Timişoara, Argeş, Satu Mare şi Buzău, o firmă fiind din Bulgaria.
Producătorii prezintă noile tendinţe din mobilă, prin introducerea materialelor diversificate cu fronturi din MDF, sticlă, profile AL şi PVC vopsite, tapiţate, cu accesorii de nouă generaţie: sisteme legabox, separatoare ambia-line etc.
În acelaşi spaţiu, vizitatorii vor putea admira atât mobilă modernă, cât şi clasică, din lemn masiv, de nuc sau cireş, camere de zi, dormitoare sau bucătării, placări din sticlă, ce folosesc cele mai noi tehnologii în domeniu.
În afară de producătorii de mobilă, mai sunt prezenţi producători de uşi şi pardoseli din lemn, saltele, perdele şi alte accesorii pentru amenajarea casei.
În cadrul târgului sunt expuse și o gamă largă de scaune şi canapele, destinate atât publicului larg, cât mai ales companiilor din turism, alimentaţie publică sau pentru amenajarea sălilor de conferinţă.
Una dintre atracţiile târgului este tombola organizată de un producător de saltele. Zilnic sunt oferite premii constând în: pat, dormeză, saltea şi alte accesorii.
Organizatorul evenimentului este Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, în parteneriat cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România.
Programul de vizitare a târgului este următorul: în perioada 13 – 15 octombrie, între orele 10 şi 19; duminică 16 octombrie, între orele 10 şi 16.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “S-a deschis târgul de mobilă – MOBILA EXPO CONSTANTA, editia a VI-a”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI