S-a prelungit codul galben de vânt in judetele Constanta si Tulcea

Iarna la malul marii 0038
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o atenționare nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului, valabilă în județele Constanța și Tulcea, pe durata următoarelor ore.

Până la ora 20:00, în zona județului Constanța (localitățile: Constanța, Eforie, Mangalia, Năvodari, Ovidiu, Techirghiol, 23 August, Agigea, Albești, Corbu, Costinești, Cumpăna, Istria, Limanu, Lumina, Mihai Viteazu, Pecineaga, Săcele, Topraisar și Tuzla), precum și în Tulcea (îndeosebi în: Sulina, Beștepe, C.A. Rosetti, Ceamurlia de Jos, Chilia Veche, Crișan, Jurilovca, Mahmudia, Maliuc, Murighiol, Sarichioi, Sfântu Gheorghe și Valea Nucarilor) se va semnala vânt care, la rafală, va depăși 55 — 60 kilometri/oră.
De asemenea, în zonele atenționate, zăpada va fi spulberată.
Potrivit meteorologilor, în intervalul 18 ianuarie, ora 10:00 — 19 ianuarie, ora 12:00, îndeosebi pe parcursul zilei de miercuri, vântul va continua să prezinte intensificări în regiunile sud-estice și la munte, unde local vor fi viteze de 40 — 50 km/h.
‘Așa cum se precizează și în informarea meteo emisă astăzi (miercuri, 18 ianuarie 2017 n.r.) de Administrația Națională de Meteorologie, vremea va deveni deosebit de rece, devenind geroasă în noaptea de miercuri spre joi mai ales în regiunile nordice, nord-estice și centrale. Până spre sfârșitul săptămânii, gerul se va extinde în majoritatea regiunilor, dar se va resimți mai mult în zonele centrale și sudice. Putem spune că în centru și sud vor urma trei zile de ger, cu valori minime ce vor ajunge către—10 până la—15 grade Celsius. În zonele depresionare temperaturile vor atinge și—24 de grade Celsius. Pe timpul zilei, termometrele vor indica între—6 și plus două-trei grade Celsius. Episodul de ger care ne așteaptă în următoarele zile nu va avea, însă, aceeași intensitate cu cel precedent, de la începutul lunii ianuarie, când valorile termice au atins—32 de grade Celsius’, a explicat specialistul ANM.
Vremea va deveni deosebit de rece, geroasă în noaptea de miercuri spre joi (18/19 ianuarie) mai ales în regiunile nordice, nord-estice și centrale, iar în nopțile următoare, până la sfârșitul săptămânii, gerul se va extinde în cea mai mare parte a țării. Frecvent se vor înregistra temperaturi minime cuprinse între—20 și—10 grade, iar maximele diurne vor fi preponderent negative.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “S-a prelungit codul galben de vânt in judetele Constanta si Tulcea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI