S-a tras cortina peste cea mai mare regata organizata pe litoralul vestic al Marii Negre.

Regata, la final
Bulgarii și-au adjudecat cele mai multe victorii la Regata Poseidon- Kaliakria Cup

Veliștii români au obținut două medalii de argint la prima ediție a regatei Internaționale Poseidon Kaliakria Cup, competiție de yachturi cu vele ce s-a desfășurat în perioada 11-15 iunie, în organizarea Asociației Black Sea Sailing și Clubul Nautic Român, în parteneriat cu Morski Klub Balchik și Kaliakria Resort.
Dintre toate ambarcațiunile participante s-a remarcat Wind Walker, un racer bulgăresc cu un echipaj recunoscut în toată Europa.
La finalul celor patru zile de competiții pe mare, în cadrul celor patru regate inshore, de la Eforie Nord și Balchik, precum și a cursei offshore dintre Eforie Nord și Balchik, ce s-a dovedit o adevărată cursă de anduranță, datorită grelelor condiții meteorologice, ce au făcut ca traseul de 60 de mile maritime să fie parcurs cu o medie de timp de 18 ore, pe primul loc, la Clasa Racer, s-a clasat echipajul yachtului cu pavilion britanic Wind Walker, urmat de românii de pe Incognito și pe locul III yachtul românesc Life.
La Clasa Cruiser, pe locul I, s-a clasat Phoenix (Bulgaria), urmat de Bonvi (România) și Nord-Burgas (Bulgaria), iar la Clasa Rally podiumul a fost ocupat de echipajele bulgare de pe yachturile Mistral, Deva și Sea Adventure.
Yachtul a câștigat aproape toate cursele și a fost urmat în clasamentul general de două ambarcațiuni românești, Incognito și Life.
Într-adevăr o organizare foarte bună, foarte multe nave, foarte multe echipaje, au fost şi multe emoţii, cu alte cuvinte, o competiţie minunată„, a spus unul dintre participanţi.
Organizată în parteneriat cu Clubul Nautic Român, Morski Klub Balchik și un resort din Bulgaria, Regata Internațională Poseidon Kaliakria ar putea deveni tradiție în Marea Neagră.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “S-a tras cortina peste cea mai mare regata organizata pe litoralul vestic al Marii Negre.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI