Saptamana Portilor Deschise in Fortele Navale Romane

Rachetistii-navali-constanta
Ministerul Apărării Naţionale continuă programul „Armata – O şcoală altfel”, pentru a veni în sprijinul Programului Naţional „Să ştii mai multe, să fii mai bun”, derulat de către Ministerul Educaţiei Naţionale. Statul Major al Forţelor Navale participă la acest demers cu o serie de activităţi, sub egida „Săptămâna Porţilor Deschise”, oferind elevilor şi dascălilor posibilitatea de a-şi dezvolta aria activităţilor extra-curriculare.

În perioada 6 -10 aprilie, porturile militare şi mai multe structuri ale Forţelor Navale Române îşi vor deschide porţile pentru elevi şi vor organiza o gamă diversă de activităţi cu caracter non-formal, în vederea stimulării interesului pentru profesiile de marină şi pentru dezvoltarea competenţelor şi a preocupărilor extraşcolare ale elevilor din învăţământul preuniversitar, după cum urmează:
Constanţa:
– Ziua Porţilor Deschise în Portul Militar, în perioada 7-9 aprilie, în intervalul orar 09.00-14.00, la fregatele Regele Ferdinand şi la N.S. Mircea. La bordul fregatei vor fi organizate exerciţii demonstrative.
– Ziua Porţilor Deschise la Centrul de Scafandri, joi, 9 aprilie, în intervalul orar 09.00-15.00.
– Ziua Porţilor Deschise la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, în perioada 6-10 aprilie, în intervalul orar 09.00-14.00.
– Ziua Porţilor Deschise la Şcoala Militară de Maiştri Militari „Amiral Ion Murgescu”, în perioada 6-10 aprilie, în intervalul orar 09.00-14.00.
În perioada 6-10 aprilie, programul de vizitare a Muzeului Marinei Române va fi în intervalul orar 09.00-17.00. Accesul se va face conform tarifelor practicate, cu reducere 50% pentru grupurile organizate.
Mangalia:
Ziua Porţilor Deschise în Portul Militar Mangalia, în perioada 7-9 aprilie, în intervalul orar 09.00-14.00, la Divizionul 50 Corvete şi Divizionul 150 Rachete Navale. La bordul navelor vor fi organizate exerciţii demonstrative.
Ziua Porţilor Deschise la Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Navale, în perioada 6-10 aprilie, în intervalul orar 09.00-14.00. Se vor organiza ateliere interactive.
Brăila:
Ziua Porţilor Deschise în Portul Militar Brăila, în perioada 7-9 aprilie, în intervalul orar 09.00-14.00, la Divizionul 67 Nave Purtătoare de Artilerie şi Divizionul 88 Vedete Fluviale Secţia 1.
Babadag:
Ziua Porţilor Deschise la Batalionul 307 Infanterie Marină, în perioada 8-9 aprilie, în intervalul orar 09.00-14.00.
De asemenea, în perioada 6-7 aprilie, reprezentanţi din cadrul Batalionul 307 Infanterie Marină vor face vizite la liceele din Tulcea şi Babadag pentru a prezenta cariera militară.
Tulcea:
Ziua Porţilor Deschise în Portul Militar Tulcea, în perioada 7-9 aprilie, în intervalul orar 09.00-14.00.
Vizitarea navelor militare poate fi făcută de către elevii cu vârste de peste 10 ani, pentru a se evita pericolele de accidentare la coborârea/urcarea scărilor dintre punţi.
Toate solicitările pentru vizitarea navelor din porturile militare trebuie să fie însoţite de tabele cu numele elevilor participanţi şi ale însoţitorilor acestora, persoanele adulte având consemnată seria şi numărul cărţii de identitate. De asemenea, trebuie menţionat şi un număr de telefon al unui cadru didactic, pentru stabilirea programului de vizită, în funcţie de numărul de vizitatori.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Saptamana Portilor Deschise in Fortele Navale Romane”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI