Şase microbuze şcolare au fost repartizate comunelor din judeţul Constanţa

microbuze_scolare_transport_copii
Șase microbuze pentru transportul școlarilor au fost repartizate către comunele din județ printr-un program guvernamental derulat prin Ministerul Dezvoltării.

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Cristian Darie, prefectul Radu Volcinschi și inspectorul școlar general Răducu Popescu le-au înmânat directorilor și primarilor din localitățile Saligny, Independența, Ostrov, Ion Corvin, Pantelimon și Horia cheile noilor microbuze.
Astfel se rezolvă o problemă importantă reprezentată de transportul elevilor, de transferul lor dintr-un sat către unitatea școlară. O promisiune respectată de actualul Guvern. Sperăm ca în curând să primim celelalte microbuze destinate altor unități școlare. Un sprijin pentru elevi, un sprijin important pentru educație”, a afirmat Răducu Popescu, inspector școlar general.
Începând cu luna octombrie și până în decembrie, cele 34 de microbuze restante vor ajunge în județ. Faptul că în județ copiii se vor bucura de siguranță și confort este ceea ce contează”, a declarat Radu Volcinschi, prefectul județului Constanța.
Alte patru microbuze şcolare urmează să fie repartizate într-o nouă etapă, localităţilor Corbu, Dobromir, Deleni şi Chirnogeni. În total, anul acesta vor ajunge în judeţ 46 de microbuze noi.

Sending
User Review
4 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Şase microbuze şcolare au fost repartizate comunelor din judeţul Constanţa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI