Save & Self Security – pază şi protecţie

Compania_Save&SelfSecurity

În Romania, serviciile de pază, protecţie şi securitate au devenit parte integrantă pentru companiile care consideră esenţială protejarea activităţii şi informaţiilor deţinute, dar şi asigurarea confortului clienţilor.
Orice om care-şi respectă munca şi bunurile câştigate prin muncă şi le protejează. Cel care investeşte în locuinţa proprie sau în sediul unde-şi desfăşoară afacerea vrea să aibă certitudinea că nu va fi păgubit. Aşa că omul cheltuieşte din nou, fie că îşi asigură bunurile, fie că şi le ţine sub lacăt, fie că apelează la o firmă de pază şi protecţie. În acest din urmă caz, şansele de a fi păgubit par să fie extrem de mici. Save & Self Security reprezintă soluţia siguranţei.

Save&SelfSecurity2
Echipa Save & Self Security se remarcă prin oferirea unei palete ample de servicii, la standarde înalte de calitate. Experienţa dobândită în cei 9 ani de existenţă pe piaţa serviciilor de pază, securitate, monitorizare şi intervenţie, face din Save & Self Security, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de acest fel, lucru atestat atât de clienţi cât şi de valorile asumate de brand. Profesionalismul şi seriozitatea angajaţilor sunt o dovadă a selecţiei, pregătirii şi testării riguroase a personalului.

Save&SelfSecurity3
Save & Self Security Constanţa evoluează în sectorul companiilor de securitate din România încă din anul 2005, acumulând astfel experiența necesară pentru alcătuirea unor echipe de agenți de securitate și agenți de intervenție calificați și echipați la cele mai înalte standarde.Firma_Save&SelfSecurity

Agenţii de pază şi securitate ai firmei Save & Self Security acţionează conform Legii nr. 333/2003 si H.G. nr.301/2012 fiind dotaţi corespunzător activităţii pe care o desfăşoară, şi anume cu: staţie radio emisie-recepţie, spray cu gaz iritant-lacrimogen, căşti şi scuturi de protecţie, tomfe şi bastoane de cauciuc, inclusiv armament în condițiile legislației în vigoare.

Save&SelfSecurity4

Save & Self Security oferă următoarele categorii de servicii:

 • Servicii de protecţie şi pază a unor obiective industriale, comerciale, culturale, sportive sau de altă natură;
 • Servicii de menţinere a ordinii şi liniştii cu ocazia desfăşurării unor manifestări publice;
 • Servicii de protecţie personală (gardă de corp) executate de către agenţi de securitate special pregătiţi şi selectaţi;
 • Servicii de însotire, escortă şi transport valori, ce se execută cu mijloace de transport speciale.

Firma Save & Self Security asigură condiţii ideale pentru desfăşurarea activităţilor zilnice într-un mediu sigur şi protejat, 24 de ore din 24.
Această firmă îşi ghidează activitatea după principii europene ce respectă şi susţine egalitatea de şanse, demnitatea umană, libertatea şi democraţia.


Evaluare Save&Self Security

Rezultate

Loading ... Loading ...

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

91
Sending
User Review
4.75 (4 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

2 comentarii la “Save & Self Security – pază şi protecţie”

 1. Razvan spune:

  Exita oferta lor si Online? sau trebuie sa le trimit e-mail?

 2. Sergiu spune:

  Super…, mi-a placut articolul foarte mult.
  Felicitari editorului!!!
  Auzeam des si vedeam peste tot agenti de securitate de la save&self, insa cand mai cotrobaiam pe net gaseam numai reclamatii si tot felul de prostii.
  Citesc acest ziar de cateva zile si pot spune ca nu regret, ba chiar il recomand!
  Toate bune!
  Sergiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI