Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Scad dobanzile la creditele in lei. Cu cat se vor reduce?

Scad-creditele-in-lei
Costul creditelor în lei este în scădere, indicele de referinţă pentru cele mai multe credite în monedă naţională, ROBOR la 3 luni coborând sub 1,3%, la 1,29%, cu aproape jumătate de punct procentual sub nivelul de la sfârşitul anului trecut, şi cu peste 1,7 puncte procentuale mai jos faţă de cel din urmă cu un an, potrivit datelor publicate de Banca Naţională a României, potrivit Agerpres.

Vineri, 13 martie, indicele ROBOR la 3 luni era de 1,32%, iar la începutul acestei luni, de 1,4%. De la începutul anului, ROBOR la 3 luni a scăzut cu 0,41 puncte procetuale, de la 1,70% în ultima zi bancară a anului trecut.
În urmă cu un an, indicele de referinţă pentru creditele în lei, ROBOR la 3 luni, respectiv media dobânzilor bancare la resursele plasate, era de 3,02%, cu mai mult de 1,7 punte procentuale faţă de nivelul atins luni, de 1,29%.
Şi dobânzile pe celelalte scadenţe au scăzut în ultimul timp. ROBOR la o lună a ajuns la 0,77%, de la 2,3% în urmă cu un an, ROBOR la 6 luni – 1,56%, de la 3,47, iar ROBOR la 12 luni la 1,62%, de la 3,48% anul trecut.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Scad dobanzile la creditele in lei. Cu cat se vor reduce?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI