Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

SCAD PRETURILE PE LITORAL. Hotelurile de pe litoral vor reduce tarifele cu pana la 30%.

litoralul_romanesc

Tarifele hotelurilor de pe litoral vor fi reduse, de la 20 august, cu până la 30%, clienții urmând să plătească între 45 de lei pe zi de persoană la un hotel de două stele în Saturn sau Venus până la 210 lei la un hotel de patru stele în Mamaia. De la 1 septembrie prețurile vor scădea cu încă 30%.
Sărbătoarea Sfintei Maria aduce cel mai aglomerat weekend pe litoral. Spre deosebire de anii precedenți, sărbătoarea cade sâmbătă, deci nu sunt zile libere suplimentare, ceea ce va face să fie un sfârșit de săptămână obișnuit din punct de vedere al încasărilor pe litoral. După această dată, tarifele încep să se diminueze treptat, astfel că după 20 august scăderea va ajunge la 30%„, a declarat într-un comunicat Dragoș Răducan, prim-vicepreședintele executiv al Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).
În sudul litoralului, turiștii se pot caza din 20 august la un hotel de 2 stele la prețuri cuprinse între 45 lei și 80 lei pe noapte, fără mic dejun, între 73 lei și 125 lei pe zi de persoană la hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus, iar la un hotel de 4 stele vor achita pentru o noapte între 130 lei și 190 lei pe zi, cu mic dejun inclus, potrivit tarifelor preluate de FPTR din ofertele agențiilor de turism.
Pentru stațiunea Mamaia, tarifele la un hotel de 2 stele variază între 85 de lei și 98 lei de persoană pe zi, cu mic dejun inclus, la unul de 3 stele clienții vor plăti între 93 lei și 145 lei de persoană pe zi, cu mic dejun inclus, iar la 4 stele prețurile sunt Între 120 lei și 210 lei de persoana pe zi, cu mic dejun inclus.
Tarifele vor fi valabile în perioada 20-31 august, după care vor scădea cu încă 30% din septembrie.
În această perioadă, în weekend-urile din vârf de sezon, gradul de ocupare al structurilor de cazare de pe litoral este de 90-100%, iar în cursul săptămânii este mai scăzut, ajungând la 70-80%. Toate hotelurile dispun de camere libere”, se mai arată în comunicatul FPTR.
Tarifele pe litoral au urcat cu până la 30% de la 15 august, odată cu intrarea în vârful de sezon, cele mai scumpe pachete fiind vândute în Mamaia, iar cele mai ieftine în stațiunile din sud.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “SCAD PRETURILE PE LITORAL. Hotelurile de pe litoral vor reduce tarifele cu pana la 30%.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI