Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Se deschide oficial primul Parc de Aventura din Dobrogea

Parc de Aventura_0221

Sâmbătă, 6 iunie, de la ora 14.30, are loc deschiderea oficială a primului Parc de Aventură „PARADIS Land” de pe litoralul românesc.
Amplasat în pădurea Comorova din stațiunea Neptun, pe o suprafață de 2 hectare, Paradis Land este un concept ce se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Dat fiind poziționarea geografică și potențialul turistic al zonei, pe perioada sezonului estival, mai – septembrie, va fi un pol de atracție pentru turiștii de pe litoralul românesc. Paradis Land va fi deschis 10 luni/an. În acest an, agenția de turism Paradis – Vacanțe de Vis împlinește 15 de ani de existență, iar PARADIS Land este un pas firesc spre dezvoltarea turismului de la malul mării prin oferirea unor servicii cât mai complete și inedite pentru turiști. Având în vedere noțiunea parcului de aventură, conceptul PARADIS Land vrea să dezvolte, prin abordarea sa, o nouă idee de petrecere a timpului liber. Adăugând un plus de jocuri și activități traseelor ce compun un parc de aventură, nu este uitat aspectul educativ al acestora. Ne dorim să fim un lider, atât în aventură, cât și în petrecerea timpului liber într-un mod cât mai curat, corect și sănătos.
Astfel, PARADIS Land este o lume aventuroasă, cu multe surprize, ce se află sub emblema piraților. De aceea mascota parcului este temutul Căpitan Barbarossa. Povestea lui va însufleți parcul, iar misterele lui ne vor arăta că Aventura nu are limite.
Mai multe detalii privind traseele parcului, opțiuni de petrecere a timpului liber pentru toată familia, echipa care se ocupă de acest inedit parc, veți afla în cadrul unui tur al parcului pe data de 6 iunie.
Informații suplimentare privind amplasarea parcului:
• Dinspre Constanta: Pe E87, intrarea spre Neptun pe DJ 39C; dupa stația CFR Neptun, se face dreapta pe strada Plopilor;
• Dinspre Mangalia: Pe E87, intrarea spre Neptun pe DJ 39D, apoi stânga pe strada Plopilor.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Se deschide oficial primul Parc de Aventura din Dobrogea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI