Şeful CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost suspendat din funcţie

Nicusor_Constantinescu
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost suspendat din funcţie, luni, după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis, săptămâna trecută, meţinerea deciziei de arestare preventivă în cazul acestuia.

În plus, Laura Codruţa Kovesi a anunţat că Nicuşor Constantinescu va fi dat în urmărire internaţională.
S-au făcut deja toate formalităţile, urmând ca Interpol să anunţe momentul în care va acţiona. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa este acum în Statele Unite ale Americii. Acesta susţine că este la tratament, însă în urmă cu o lună a fost filmat fumând la o terasă din New York.
Consiliul Judeţean Constanţa se va întruni în şedinţă extraordinară pentru desemnarea unuia dintre cei doi vicepreşedinţi, Cristinel Dragomir sau Cristian Darie, care să preia prerogativele preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu, pe perioada suspendării sale din funcţie. Purtătorul de cuvânt al CJC, Gabriel Diceanu, a declarat că această numire se efectuează numai prin votul consilierilor judeţeni. Vicepreşedintele CJC Cristian Darie crede că şedinţa extraordinară va fi convocată la începutul săptămânii viitoare.
Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis definitiv ca preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. El urmează să fie extrădat din Statele Unite ale Americii, acolo unde se află de luni bune la tratament. Constantinescu este urmărit penal de DNA pentru abuz în serviciu şi alte fapte de corupţie.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Şeful CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost suspendat din funcţie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI