Seful CNADNR nemultumit de santierul de pe Podul de la Agigea

podul de la agigea
Directorul General al CNADNR, Cătălin Homor, a fost astăzi în vizită pe Podul de la Agigea și la varianta de ocolire Constanța pentru a vedea stadiul lucrărilor și dacă graficul acestora este respectat.

Cătălin Homor, directorul general al CNADNR, s-a declarat dezamăgit de ritmul de lucru de la şantierul Podului de la Agigea, care este închis în totalitate pentru ultima etapă a reparaţiilor, care va dura un an.
Când am ajuns la pod am fost dezamăgit de mobilizarea slabă din șantier. După mai mult de două săptămâni de la reînceperea lucrărilor, ritmul este mult prea lent, nu există o organizare judicioasă a resurselor materiale și umane și, mai ales, a activității propriu-zise„, a declarat Cătălin Homor.
El a cerut constructorului să sporească ritmul de lucru în aşa fel încât să recupereze zilele de întârziere şi să-şi respecte programul de lucrări astfel ca, la sfârşitul perioadei de restricţii, traficul rutier să se desfăşoare pe două benzi de circulaţie, aşa cum s-a angajat la reluarea lucrărilor de reabilitare.

varianta de ocolire constanta
La varianta de ocolire Constanța, chiar dacă mai e puțin de lucru, mai ales acum pe final de lucrări, constructorul trebuie să-și asume calitativ realizarea proiectului și să se mobilizeze corespunzător.
Aș vrea să subliniez, tuturor celor implicați într-un proiect, beneficiar sau antreprenor, că le cer respect și calitate față de realizarea proiectului. De asemenea, toți partenerii noștri constructori aș vrea să înțeleagă că, așa cum noi facem tot posibilul să respectam clauzele contractuale, le solicităm și lor să-și respecte termenele, astfel încât obiectivele să fie finalizate conform angajamentelor”, a declarat Cătălin Homor, Directorul General al CNADNR.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Seful CNADNR nemultumit de santierul de pe Podul de la Agigea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI