Serbia a câştigat Campionatul European de polo masculin

Serbia-Ungaria

Echipa naţională de polo masculin a Serbiei a câştigat Campionatul European, după ce a învins, duminică, la Budapesta, în finală, cu scorul de 12-7, reprezentativa Ungariei, informează L’Equipe.
Serbia rămâne regina Europei la polo pe apă, după ce a câştigat finala turneului continental desfăşurat la Budapesta. Duminică, sârbii i-au spulberat pe unguri în cea mai dezechilibrată finală din ultimii 25 de ani. Scorul final este relevant pentru modul cum au decurs ostilităţile din bazin: 12-7 (3-1, 4-1, 2-4, 3-1) pentru fosta şi actuala campioană europeană.

Serbia-Ungaria

Meciul s-a desfăşurat în faţa a 7.000 de spectatori, iar unul dintre arbitri care au oficiat la cel mai important meci al Europeanului a fost românul Adi Alexandrescu. Anterior acestui rezultat istoric, cea mai dezechilibrată finală fusese cea din 2010, când Croaţia a învins Italia cu 7-3. În finala mică, Italia a învins Muntenegru cu 11-9.
Naţionala de polo a României a încheiat Campionatul European de polo de la Budapesta pe aceeaşi poziţie ca la ediţia anterioară, Eindhoven 2012. Tricolorii s-au clasat în final pe locul opt, după ce au fost învinşi (şi acum, şi atunci), de naţionala Spaniei, la diferenţă de numai un gol. Dacă în 2012 a fost 9-8 pentru iberici, de data aceasta scorul final a fost 8-7 (3-1, 1-3, 2-1, 2-2). Şi pentru ca similitudinile ce ne leagă de Spania să fie complete, în urmă cu două ediţii europene (Zagreb 2010), noi am fost cei care i-am învins pe iberici, pentru locurile 7-8, cu exact scorul de acum (8-7).

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Serbia a câştigat Campionatul European de polo masculin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI