Sezonul estival va fi deschis în acest an pe 15 aprilie pe Litoral si Delta Dunării

Mamaia 2017
Sezonul estival va fi deschis în acest an, în premieră, la jumătate lunii viitoare, pe 15 aprilie, atât în statiunile de pe Litoral, cât si în Delta Dunării au anuntat reprezentanții Asociației Litoral – Delta Dunării.

Sezonul estival va fi deschis în acest an în 15 aprilie, cu Lumina de la malul mării, eveniment urmat apoi de meciul de FedCup dintre România şi Anglia. În minivacanţa de 1 Mai vor avea loc concerte pe plajă şi un show cu maşini de drift.
Potrivit președintelui ALDD, Corina Martin, în acest sezon vor avea loc evenimente majore în Mamaia, Vama Veche şi în Delta Dunării.
În premieră, în acest an deschidem sezonul estival pe 15 aprilie, când luăm Lumină de la malul mării (Sărbătoarea Pascală) şi intrăm apoi în forţă în sezon cu FedCup (competiţie de tenis feminin între România şi Anglia), în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis (17-23 aprilie 2017). Din nou in premieră, din acest an vom organiza şi o deschidere oficială a sezonului în Delta Dunării ( aprilie 2017), eveniment ce va fi sărbătorit în fiecare an”, a transmis preşedintele ALDD, Corina Martin, într-un comunicat de presă, transmis Lumea Presei.
Minivacanța de 1 Mai va începe încă de pe 27 aprilie, când va fi lansată ediția 20 a Festivalului de muzică electronică Sunwaves din Mamaia, la care se așteaptă participarea a peste 7.000 de turiști străini din vestul Europei și mii de participanți din România.
Weekend-ul de 1 Mai va începe pe 27 aprilie, când lansăm ediţia 20 a festivalului de muzică electronică Sunwaves, la care atragem peste 7.000 de turişti străini din vestul Europei şi mii de participanţi din România. Deschidem sezonul la Vama Veche sâmbătă 29 aprilie şi continuăm duminică la Mamaia cu Show de maşini de drift şi mega Concert pe plajă cu trupele Provincialii, Vunk şi îndrăgitul Ionuţ Galani, după care lansăm alături de turiştii noştri sute de lampioane între Mamaia, Vama Veche şi Delta Dunării!”, a mai spus Corina Martin.
Printre evenimentele care vor avea loc în acest sezon în Mamaia se numără Mamaia Music Award, o gală de lupte K1, Festivalul Antic Tomis, diverse concerte, iar în Delta Dunării se vor desfăşura în această vară, printre alte evenimente, un festival de film despre mediu, un festival de folclor, un altul de jazz, dar şi o nouă ediţie a raliului Delta Dunării.
Din 27 aprilie zborurile spre Roma, Paris şi Bruxelles, alături de Londra, Milano şi Istanbul. „Aşteptăm în weekendul 27 aprilie – 1 mai 2017 aproximativ 40.000 turişti pe litoral şi în Delta Dunării„, a mai precizat Corina Martin.
Calendarul de evenimente al verii pentru Mamaia, litoral şi Delta Dunării, va fi transmis de luni către agenţiile de turism din România, ambasadele şi misiunile diplomatice ale României în străinătate şi birourile de turism externe ale Ministerului Turismului, a mai anunţat Asociaţia Litoral – Delta Dunării.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Sezonul estival va fi deschis în acest an pe 15 aprilie pe Litoral si Delta Dunării”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI