Show de excepție în scop caritabil

Primaria_Constanta
De Sărbătorile de iarnă ar trebui să se bucure toată lumea. Din nefericire, încă sunt numeroase familii și copii care nu știu ce înseamnă expresia „Sărbători fericite“.

Tocmai din acest motiv, noi, Clubul Sportiv Știința Phoenix Constanța, nu vom promite minuni, însă vom încerca să le facem măcar câtorva dintre locuitorii județului Constanța zilele ce vor veni mai călduroase și să aducem un strop de sărbătoare și în sufletele celor năpăstuiți de soartă.
Sâmbătă, 15 decembrie, la ora 18:00, oricine poate fi Moș Crăciun la ”Charity Basketball Game”.
Evenimentul sportiv aduce față în față echipele Phoenix Știința Constanța și MK ALL STARS – NATO Forces of Mihail Kogălniceanu, într-un meci pentru o cauză nobilă, care se va desfășura la Sala Sporturilor din Constanța.
Biletul de intrare este o jucărie de pluș, îmbrăcăminte, produse de igienă sau alimente aduse într-o cutie de cadou. Darurile donate de spectatorii prezenți la meciul caritabil vor ajunge la familiile și copiii defavorizați din județul Constanța.
Articolele adunate în urma evenimentului vor fi distribuite ulterior la 207 familii și 605 copii din 15 sate din județul Constanța, cu sprijinul preotului paroh al Bisericii „Sfântul Mina“ din Constanța, Claudiu Banu.
Participanții la eveniment sunt rugați să vină îmbrăcați în culoarea roșu, galben sau albastru, pentru a forma cel mai mare steag.
Invitați speciali: trupa de acrobați Lords of Gravity.
Printre partenerii ”Charity Basketball Game” se numără: Facultatea de Educație Fizică și Sport Constanța, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, One Star Security România, Primăria Constanța, Parohia Sfântul Mina din Constanța, VIVO Constanța, Trident Triathlon Team, Poly Prod Constanța, World Class Romania, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Trident Triathlon Team și Ekara Cleaning.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Show de excepție în scop caritabil”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI