Siguranta cetatenilor prioritate a politistilor in minivacanta de 1 Mai

patrula-politisti-minivacanta-de-1-mai

Poliţiştii vor fi în stradă pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor, acționând pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, descurajarea faptelor ilegale și salvarea de vieți.
În perioada 30 aprilie – 3 mai a.c., peste 23.000 de poliţişti (dintre care aproape 10.000 dispozitiv suplimentar) vor acţiona, în medie, zilnic, atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor curente necesare asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, cât şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zonele de agrement şi în care se desfăşoară manifestări publice.
În această perioadă sunt preconizate a se desfăşura 220 de manifestări cultural-artistice , la nivel național.
Din dispoziția șefului Poliţiei Române, 6.144 polițiști de la ordine publică, 1.735 de la poliţia rutieră și 1906 de alte structuri fac parte din dispozitivul suplimentar, ce va asigura ordinea și liniștea pubică, în această perioadă.
Totodată, 3.842 de patrule de siguranţă publică, dintre care 776 pedestre şi 3.066 auto, vor acţiona zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.
Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere grave, poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de poliţiştii de la ordine publică, vor acționa pe 358 tronsoane de drumuri naţionale şi autostrăzi, și vor utiliza, în medie, zilnic, 420 de aparate radar.
O atenţie deosebită va fi acordată arterelor ce converg către Litoral, Valea Prahovei, precum şi spre alte zone de agrement (A1, A 2, DN 1, DN 6, DN 7, DN 39 Constanța – Mangalia).
De asemenea, pentru fluidizarea circulaţiei pe principalele căi rutiere şi preîntâmpinarea producerii de evenimente grave în zonele de tranzit spre Bulgaria, vor fi organizate acţiuni „în oglindă” ale poliţiştilor români şi bulgari.
Structurile de poliţie transporturi vor asigura patrularea pe 290 trenuri de călători (cu precădere cele care circulă pe Valea Prahovei şi spre Litoral), precum şi în 291 staţii şi triaje de cale ferată.
Totodată, 30 de trenuri de marfă vor fi însoţite, pe durata deplasării, de către poliţişti.
De asemenea, în atenţia poliţiştilor vor fi 12 aeroporturi şi 29 de porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Siguranta cetatenilor prioritate a politistilor in minivacanta de 1 Mai”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI