Simona Halep este „Ambasador” al Universității „Ovidius” din Constanța

Halep este ambasador al Universitatii Ovidius1
Numărul unu mondial în tenisul feminin, constănțeanca Simona Halep și-a mai adăugat o distincție în palmares în acest final de 2018, an pe care îl termină din postura de lider WTA.

Simona Halep a primit titlul de „Ambasador” în cadrul unei ceremonii care a avut loc, luni, în Sala Senatului din cadrul Universităţii din Constanţa. Liderului WTA i-a fost înmânat și un tricou special, dar și un superb buchet de flori. Este primul titlu de Ambasador pe care Universitatea „Ovidius” îl decernează unui sportiv român.Halep este ambasador al Universitatii OvidiusEste o onoare pentru mine să primesc această distincție. Am câștigat foarte multe premii în tenis, dar această distincție este specială, diferită. Vreau să mulțumesc Universității pentru acest moment deosebit. Sunt onorată să fiu parte din această Universitate. A fost un drum lung, greu, plin de emoții, emoții frumoase. Vreau să mulțumesc orașului. Este orașul meu natal, orașul meu natal și mă întorc mereu aici cu drag. Aici am crescut și aici a fost cea mai importantă cărămidă pentru performanța mea. Mă gândesc cu adevărat să mă reîntorc, nu știu în ce domeniu și când va fi. Vreau să fac ceva pentru acest oraș, mă voi implica în multe evenimente. Pot spune, nu ca un sfat, dar toți tinerii și studenții care au un vis, să aibă încredere în el, să muncească, să nu cedeze niciodată, pentru că orice este posibil în viața asta„, a declarat Simona Halep după ce a primit titlul de Ambasador al Universității Ovidiu din Constanța.
Titlul de „Ambasador” se acordă în urma unei nominalizări, persoanelor care au ajutat la promovarea imaginii instituţiei de învăţământ şi care au obţinut rezultate remarcabile într-un domeniu de activitate, ştiinţific, cultural sau sportiv.
Şi în anul 2014, Simona Halep a primit din partea Universităţii „Ovidius”, a cărei student a fost, o diplomă şi o medalie pentru performanţele pe care le-a avut la turneul de la Roland Garros.
Tot atunci, Simona a fost invitată ca, la final de carieră în tenis, să devină profesor la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Chiar și până atunci ar putea deveni cadru didactic asociat.
La Universitatea Ovidius din Constanța au studiat mai mulți sportive, printre care tenismanul Horia Tecău și gimnasta Cătălina Ponor.
În urmă cu exact un an, Roger Federer a fost premiat şi el de Universitatea din Basel, care i-a acordat titlul onorific de doctor al Facultăţii de Medicină. (Sursa foto: Realitatea Sportivă)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Simona Halep este „Ambasador” al Universității „Ovidius” din Constanța”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI