Sofia-Maria de 7 luni are nevoie de ajutorul nostru pentru o operatie in SUA

Sofia-Maria
Micuța Sofia-Maria are numai 7 luni, dar nu se poate bucura de privirea caldă și plină de dragoste a mamei. Şi asta pentru că Sofia-Maria se luptă cu o boală necruţătoare care îi afectează ochii. Diagnosticată cu retinopatia prematurului, fetița a suportat nu mai puţin de patru intervenții chirurgicale în mai puţin de două luni. Vederea nu i-a fost pe deplin redată, iar unica speranţă de a-şi reveni i-a fost oferită de o clinică din America.

Sofia-Maria s-a născut prematur, la 26 de săptămâni, în luna septembrie a anului trecut. La naştere cântărea doar 700 de grame; din cauza fragilității medicii au ţinut-o trei luni și jumătate de incubator. După primele controale, familia a aflat că fetiţa suferea de retinopatie prematură.
Ne-a trimis doamna doctor la Cluj. I s-a făcut injecție cu avastin în ochișori. După o săptămână, după intervenție, ochișorii au mers spre rău. La maternitate, în Oradea, i-a făcut o intervenție cu laser, o fotocoagulare. După o săptămână ochișorul a mers mult spre rău”, povesteşte Nicoleta Venter, mama Sofiei.
Pentru că nu aveau o altă alternativă în țară, părinții au adunat banii necesari şi au plecat la Budapesta. După operaţiile suferite în Ungaria, medicii au garantat că fetiţa îşi va recupera doar vederea la ochiul drept.
Pentru noi e foarte greu, dar nu avem ce să facem, trebuie să mergem înainte. Dar ne afectează foarte mult pe noi și pe familia noastră.”
Mama Sofiei nu s-a dat bătută şi a căutat soluții pe internet. A luat legătura cu alți părinți aflați în aceeași situație şi astfel a aflat de o clinică din Detroit, America. Familia are nevoie de 25 de mii de dolari, cât reprezintă costurile operației şi transportul. Sunt bani pe care părinţii nu-i au, dar se luptă din răsputeri să-i adune. Între timp, Sofia participă la şedinţe de kinetoterapie, ca să se recupereze și din punct de vedere locomotor.
Având în vedere că a avut atâtea intervenții chirurgicale la nivelul ochișorilor, nu a avut voie să stea pe burtică și atunci e nevoie să facă aceste terapii pentru a ajunge la nivelul vârstei pe care o are”, explică Ada Petrache, kinetoterapeut.
Pe platforma de donații online a Asociației Salvează o inimă s-au strâns aproape 9.557 lei, iar în conturile bancare ale părinților aproximativ 16807 de lei, deci în total aproximativ 5.973 de euro. În doar 9 zile, s-a reușit strângerea a 5.973 de euro și mai este nevoie de 19.027 de euro ca să-i redăm vederea Mariei Sofia Venter!
Cei care doresc să o ajute pe Sofia-Maria să nu își piardă vederea și să îi dea o șansă la viață normală, pot depune banii în unul dintre conturile deschise pe numele tatălui, Gabriel Venter la Banca Transilvania
Cont în lei: RO37BTRLRO NCRT0218203401
Cont în euro: RO84BTRLEURCRT0218203401
Cont în dolari: RO88BTRLUSDCRT0218203401
Numar telefon: 0749.582.699Venter Nicoleta – mama fetiței
Cont Facebook: Venter Nicoleta

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Sofia-Maria de 7 luni are nevoie de ajutorul nostru pentru o operatie in SUA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI