Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sorin Grindeanu, explicatii în premieră despre legea salarizării unitare

Grindeanu
Prim-ministrul Sorin Grindeanu a explicat principiul de bază de la care pleacă legea salarizării unice, dând asigurări că ea va fi dezbătută cu partenerii sociali astfel încât ”această piramidă va fi una cât se poate de echitabilă și corectă”.

Sorin Grindeanu a dat drept exemplu situația în care s-a aflat în 2014, când a devenit ministru în Guvernul Ponta și i-a venit la semnat primul stat de funcții și în care a remarcat că salariul său era pe locul 50, într-o listă de puțin peste 100 de persoane, câte erau în aparatul central al ministerului. Asta în condițiile în care ministrul este principalul responsabil pentru deciziile luate la nivel de instituție.
”De aceea, munca și responsabilitatea trebuie să fie puse în acord cu salariul pe care îl primește fiecare bugetar. Nu cred că această piramidă poate fi construită altcumva decât în strânsă relație cu economia României”, a spus Sorin Grindeanu, la Antena 3.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Sorin Grindeanu, explicatii în premieră despre legea salarizării unitare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI