Spectacol caritabil „O sansa pentru Maria”

Afis spectacol caritabil

Haideţi să o ajutăm pe Maria! Participarea noastră la evenimentul caritabil este un gest nobil! „Cu ajutorul dumneavoastră îi putem acorda Mariei bucuria unei vieți normale.

Pentru acest gest, Asociaţia Constanţa Mai Frumoasă și Crucea Roșie Constanța vă invită la un spectacol caritabil în scopul strângerii de fonduri pentru ca Maria Mihaela Franga de 13 ani, diagnosticată încă de la naştere cu paralizie cerebrală, să-şi poată continua tratamentul şi să poată duce o viaţă cât mai normală. Maria încă nu poate mesteca mâncarea, nu poate alerga, poate merge doar cu gheată ortopedică, dar nu poate vorbi.
Maria a beneficiat până în prezent de implanturi cu celule stem în China, în urma cărora a înregistrat progrese semnificative, iar pentru continuarea acestui tratament la clinica din China are nevoie de suma de 38.400 dolari.
Acest spectacol caritabil va avea loc, luni, 20 iunie 2016, la ora 17, la Casa de Cultură din Constanța
Vor urca pe scenă Mircea Cazan, Raluca Sofrone, Lucian Colareza, Rodica Rodion, Alex Florea, Ionuţ Dulgheriu, Liliana Cornilă, Fraţii Adrian, Denisa Stefania Lucan, New Force of Dance, Ansamblul de dansuri al Comunității Grecești Elpis.
Banii strânși în urma vânzării biletelor vor acoperi doar o parte din costul tratamentului pentru maria care suferă de paralizie cerebrală.
Fiecare bilet cumpărat, înseamnă o șansă pentru Maria! Prețul unui bilet (donație) este de doar 25 lei.

Maria Mihaela Franga

Sursa foto: Litoral TV

Povestea micuței Maria
Suferința pare să fie principalul reper din viața unei familii din Mangalia. La doar un an după ce și-au înmormântat primul copil, Gabriela și Nicolae Ion au trăit noi clipe de durere profundă. A doua fetiță a primit încă de la naștere un diagnostic cumplit: paralizie cerebrală. Copila nu poate vorbi, abia merge cu ajutorul unei ghete ortopedice, iar la 12 ani nu poate nici măcar să mestece mâncarea. Mai mult, uneori, în timp ce doarme, intră într-o stare asemănătoare comei! Cu inimile încă pline de amărăciune după moartea lui Mihai, soții Ion au mers pe la toți medicii pentru a încerca să îi ofere Mariei o viață cât de cât apropiată de normal. Au ajuns până în China, unde fetița lor a primit 10 implanturi cu celule stem, grație cărora a înregistrat progrese destul de mari. Costurile au fost mari, iar banii strânși cu greu s-au epuizat rapid. Pentru a spune „Mama!”, pentru a mesteca sau a putea merge singură la toaletă, Maria are nevoie de alte implanturi cu celule stem, însă familia nu mai are cu ce să le mai plătească. Au dat tot ce au putut, au cerut ajutor peste tot pentru a-și ajuta copila, însă au ajuns la limita puterilor și ar fi păcat să renunțe tocmai acum„.
Cei care nu pot participa la spectacol dar totuși doresc să-i ușureze povara mult prea grea pentru doi părinți deja îndurerați și îi poate face viitorul mai luminos unei fetițe nevinovate, pot face donații în conturile bancare deschise la Banca Raiffeisen – filiala Mangalia, titular conturi Andrei Gabriela (mama Mariei):
– RO59RZBR0000060014191401 (RON)
– RO58RZBR0000060009161290 (EUR)
– RO21RZBR0000060009501165 (USD)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Spectacol caritabil „O sansa pentru Maria””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI