Un spectacol de exceptie la standul Asociatiei Litoral – Delta Dunarii in prima zi a TTR

TTR 08
Asociaţia Litoral – Delta Dunării a deschis în forţă joi, 16 februarie, standul cu care participă la Târgul de Turism al României (16-19 februarie 2017), prin prezentarea noului film de promovare a staţiunii Mamaia, pe care Președintele ALDD, Corina Martin l-a lansat alături de Ministrul Turismului, Mircea-Titus Dobre.

TTR 09

Filmul poate fi vizionat la adresa: https://vimeo.com/204495076
Pentru prima dată sunt prezente în standul ALDD destinaţiile Vama Veche și Jurilovca (Destinaţie Europeană de Excepţie din judeţul Tulcea). De asemenea, sunt alături de noi la acest târg hotelieri şi agenţi economici din Mamaia şi Delta Dunării, reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa, Consiliului Judeţean Tulcea, Primăriile Cernavodă, Limanu, Murfaltar şi Aeroportul International Constanta, reprezentanţi ai companiilor aeriene Blue Air şi Turkish Airlines, o serie de organizatori de evenimente tradiţionale pentru Mamaia, sportivi şi invitaţi.
”Sunt fericită! Pentru că am dovedit, încă odată și de 10 ani, forța Parteneriatului Public-Privat în turismul românesc, prin exemplul de lider absolut în managementul de destinație, pe care îl demonstrează Asociația Litoral – Delta Dunării! O prezență de forță astăzi, un model de promovare! Mulțumesc membrilor noștri, felicit Primăriile Constanța, Tulcea, Jurilovca, Cernavodă și Limanu-2 Mai-Vama Veche! Vă așteptăm în continuare la Târgul de Turism al României și bineînțeles la standul Asociației Litoral – Delta Dunării”, declară Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării.
Sâmbătă, 18 februarie, ALDD vă invită să descoperiţi tradiţiile culinare şi vinurile dobrogene, iar începând cu ora 13 va avea loc un nou show Mamaia Summer Party, la care vor participa Lucian Colareza & Band, Mr. Saxobeat, White Trumpet, Dj Antonio şi Melissa. La ora 14.30, Ansamblul de dansuri populare „Mugurelul” din Cernavodă vă invită la dans. Începând cu ora 15.00 va avea loc un nou moment de muzică tradiţională lipovenească, după care intraţi în atmosfera de vacanţă, urmărind demonstraţiile de la cocktail-barul Vama Veche.

TTR 02

TTR 03

TTR 04

TTR 10

TTR 06

TTR 07

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Un spectacol de exceptie la standul Asociatiei Litoral – Delta Dunarii in prima zi a TTR”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI